„Šios ypatingos dienos proga buvo pristatytos „Inži“ mados namų suknelės skirtos mamytėms ir jų vaikučiams. Drabužiai savo lengvučiais baltais, rusvais ir mėlynos spalvos audiniais iliustruoja motinišką švelnumą ir gerumą.

Balta suknelių spalva atskleidžia trapumą, atvirumą, ištikimybę. Rusva – reiškia neblėstančią meilę, džiaugsmą, jaukumo ir saugumo jausmą motinos glėbyje, o mėlyna spalva simbolizuoja tą ilgesingą mamos liūdesį, kuris ateina vaikams išėjus. Iš lengvų audinių pasiūtos suknelės yra ne tik patogios ir praktiškos, bet ir puošnios.

Visas šis derinys sukurtas tam, kad išryškintų kiekvienos moters-mamos, mergaitės-dukros grožį, pabrėžtų žavesį. Prie nuostabių rūbų priderinus puikias šukuosenas, kiekviena mama ir jos dukra gali pasijusti tarsi iš pasakos nužengusios princesės,“ – komentuodama pristatytas suknelės, teigė dizainerė Ingrida Žitkuvienė.

Stilius: „Inži“ mados namai;
Foto: SK Photo House;
Šukuosenos: „Bambina“;
Makiažas: Kristina Pociūnienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)