Prodiuseriams smuiko atlikėjas prisipažino, kad tai pirmas atvejis, kai itin mėgstamą garderobo dalį – liemenę – jam kūrė dizaineris, individualiai. Prisimatavęs drabužį A. Rybakas užsisakė... dar vieną E. Sidaro liemenę.

Energingais pasirodymais garsėjančiam smuikininkui judesių laisvė ir drabužių patogumas - ypač svarbu, todėl savo naująją liemenę A. Rybakas apsivilko ir jaukinosi jau kelios valandos iki koncerto. „Nepasakyčiau, kad Aleksandras yra didelis mados aistruolis, jo apranga – gana paprasta, tačiau liemenes jis tikrai mėgsta ir jų turi daug, - sakė smuikininko prodiuseris Ramūnas Dieliautas. - Kiek teko bendrauti su Aleksandru, nesu jo matęs su ta pačia liemene“.
Aleksandras Rybakas. „Cantas“ arch. nuotr.

R. Dieliautas minėjo, kad A. Rybaką nustebino dizainerio E.Sidaro darbo operatyvumas. Paskutinis primatavimas vyko antradienį, o trečiadienį vykusiame koncerte garsusis „Fairytale“ kūrinio (su kuriuo 2009-aisiais laimėjo „Eurovizijos“ konkursą ) atlikėjas jau repetavo pasipuošęs savo naujuoju apdaru.

Savo interviu A. Rybakas ne kartą yra atkreipęs dėmesį į gerą, šiltą Lietuvos publiką, todėl mūsų šalyje jis koncertuoja jau nebe pirmą kartą. Dizaineris E.Sidaras ir Aleksandras susipažino praėjusių metų kovą, per vieną iš Norvegijos smuikininko apsilankymų Lietuvoje. Tada įvyko pirmieji pokalbiai. Vėliau E.Sidaras siuntė keletą drabužio eskizų, iš kurių atlikėjas išsirinko jam labiausiai patikusį.
Dizaineris Egidijus Sidaras

E. Sidarui kurti drabužį muzikos atlikėjui – ne naujiena. Neseniai fraku ir elegantiška varlyte jis papuošė patį maestro Donatą Katkų. Šią vasarą scenos kostiumus sukūrė ir visoms Šv. Kristoforo kamerinio orkestro muzikantėms. O dar anksčiau papuošė Nacionalinės filharmonijos kamerinio orkestro atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)