Na, gal ir nieko nuostabaus, kad 93 vyrai pasisakė už standartinį dviejų dalių maudymosi kostiumėlį, bet faktas, kad įprastas „maudymukas“ nurungė seksualų bikinį su juostele, buvo netikėtas. Pasirodo, vyrų skonis geresnis, nei manėme!

Be to, paaiškėjo, kad vyrai yra visiškai abejingi 6-ojo dešimtmečio retro stiliaus maudymosi kostiumėliams; tik 21 proc. atsakė, kad tokie jiems dailiausi (ką apie tai pasakytų Marilyn Monroe?).

Ir nors vientisi kostiumėliai „pasirodė“ geriau, nei tikėtasi (jie patinka 65 proc. vyrų), už „tankini“ tipo maudymosi kostiumėlius balsavo tik 53 proc. dalyvių. Tad jei norite palikti įspūdį, verčiau rinkitės tradicinį, o ne sportinio stiliaus kostiumėlį.

Rezultatai rodo, kad vyrams labiausiai patinka moteriški ir privalumus išryškinantys, bet ne per daug atviri maudymosi kostiumėliai. Jiems patinka nuoga oda, bet jos neturi būti per daug.

Įdomu, kokie būtų buvę rezultatai apklausus ne vyrus, bet moteris?

Visos mes svajojame apie tobulą figūrą, tad pirmoje vietoje tikriausiai irgi atsidurtų tradicinis dviejų dalių maudymosi kostiumėlis. Mes irgi nesirinktume bikinio su juostele, bet tikrai neišbrokuotume retro kostiumėlių“, nes juos vilkėdamos jaučiamės gražios ir elegantiškos.

Labai tikėtina, kad daug balsų duotume ir sportinio stiliaus kostiumėliams, nes jie tinka daugeliui figūrų ir yra labai praktiški (ypač mamoms).

Šį sezoną ypač madingi monokini maudymosi kostiumėliai. Tai tarpinis variantas tarp uždaro ir atviro maudymosi kostiumėlio, kurio viršutinė ir apatinė dalys simboliškai sujungtos.

Į madą vėl grįžo populiarūs 7-ajame dešimtmetyje bondo tipo maudymosi kostiumėliai, kurių viršutinę dalį sudaro tik juosta be petnešėlių.

O kokį maudymosi kostiumėlį renkatės jūs? Kokie bikiniai jums patys gražiausi?


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)