Aptarsime pagrindines mados tendencijas, kurios visada atsispindi dizainerių kolekcijose, tačiau turėtų būti skirtingai traktuojamos priklausomai nuo moters amžiaus.

Tvido švarkas

Garsiosios Gabrielle Chanel sukurto tvido švarko trokšta dauguma madai neabejingų moterų. Neatsisakykite šio malonumo, nes toks švarkas gali tapti vienu pagrindinių jūsų garderobo daiktų.

Praktiškumas – tai nenuginčijamas šio drabužio privalumas. Kietasis tvidas gerai išlaiko savo formą, todėl puikiai apgula pečius, pabrėžia siluetą ir visiškai neriboja judesių.

Linda Evangelista

Ko ieškoti:

1. Rinkitės tokio modelio švarką, kuris tinka būtent jūsų figūrai.

2. Pirmenybę teikite rafinuotų spalvų švarkams. Nesivaikykite madingiausios sezono spalvos!

Chanel

3. Atkreipkite dėmesį į aukštosios mados detales. Pavyzdžiui, juostele ar įsiuvu dekoruotus apvadus, elegantiškas sagas, rankomis dažytus audinius.

4. Nebijokite tvido švarko derinti prie kitų pagrindinių jūsų garderobo daiktų, pavyzdžiui, juodos suknelės ar tiesaus kirpimo džinsų.

Chanel

5. Kai rinksitės papuošalus ir aksesuarus, leiskite sau paeksperimentuoti su „Chanel“ stiliaus gaminiais. Tik nepersistenkite – vieno ar dviejų daiktų tikrai pakaks.

Ko vertėtų atsisakyti:

1. Neieškokite tvido švarko senoje skrynioje ar padėvėtų drabužių parduotuvėje. Nėra nieko blogiau už pasenusio modelio daiktus.

2. Atsisakykite gremėzdiško kvadratinio silueto, ypatingai, jeigu jis prailgintas. Taip pat venkite per ryškių petukų.

3. Atsisakykite pernelyg saldžių atspalvių, kuriems jautėte silpnybę jaunystėje.

4. Nebandykite kurti elegantiško „Chanel“ stiliaus įvaizdžio pasitelkę pigią bižuteriją – milžiniškus auskarus ar perlų karolių iš plastiko.

5. Nemėgdžiokite jaunų merginų, kurios lengvai gali užsimesti tvido švarkelį ant nutįsusių sportinių marškinėlių su linksma aplikacija ir aptemptų džinsų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)