Tačiau 32 metų belgų dizaineris atskleidė, jog suknelės paslaptis, padedanti išlaikyti ją virš klubų, susijusi su slapta, viduje įsiūta glaustinukės dalimi.

Anja Rubik ir Anthony Vaccarello

Paryžiuje gyvenantis dizaineris žurnalui „New York“ sakė, kad jo kūrinys iš tikrųjų yra ne suknelė iš medžiagos juostų, bet veikiau primena suknelę – kombinezoną.

„Ji taip pat turi kelnaites… - tęsė jis. – Koja išlenda lauk pro skylę. Tai daugiau nei vien tik suknelė ir medžiagos dryžių“.

Jis taip pat pridūrė, kad toks suknelės dizainas tinka tik toms moterims, kurių figūra panaši į jo mylimiausių modelių – lenkės Miss Rubik, Karlie Kloss, Gwyneth Paltrow, Darios Werbowy ir „Victoria's Secret“ modelio Anne Vyalitsynos.

„Man labai didelė garbė, nes jos turi tobulą figūrą, tinkančią tokioms suknelėms. Jeigu jos negalėtų jų vilkėti, nežinau, kas tuomet galėtų jas apsivilkti“, - teigė jis.

Didysis lūžis A. Vaccarello karjeroje įvyko 2006 metais, kai jis gavo kailių specialisto darbą madų namuose „Fendi“. Šis darbas buvo ypatingas, nes Karlas Lagerfeldas asmeniškai pasamdė jį dirbti minėtiems italų mados namams iš karto, kai tik A. Vaccarello Briuselyje baigė garsią vizualiųjų menų ir architektūros aukštąją mokyklą.

„Man nereikėjo ieškoti darbo. Jie tiesiog paskambino, kai baigiau mokslus. Buvo puiku vykti į Italiją, į Romą ir dirbti su Karlu (Lagerfeldu) dvejus metus“, - savo prisiminimais dalijosi dizaineris.

Jis prisipažino, kad daugelį metų žavėjosi K. Lagerfeldu.

„Buvo labai keista su juo kalbėtis ir dirbti, kai augai nuolat apie jį galvodamas, - sakė A. Vaccarello. - Kai jį matai ir kai kalbiesi su garsiu žmogumi, tiesiog negali apie tai galvoti ir judėti į priekį. Tai keista, bet tuo pačiu ir juokinga“.

Kylanti žvaigždė pridūrė, kad ateityje gali grįžti dirbti į didžiuosius madų namus. Tačiau tai įvyks ne artimiausiu metu.

„Šiuo metu apie tai negalvoju, nes labiau rūpinuosi tuo, kaip išauginti savo paties prekės ženklą ir išplėsti verslą, - sakė jis. - Taigi ne rytoj, bet galbūt vieną dieną“.

Jo verslas iš tikrųjų auga.

A. Vaccarello užmezgė itin artimą draugystę su Miss Kloss, kuri vasario mėnesį atidarė jo kolekcijos pristatymą per Paryžiaus mados savaitę.

„Ji nuostabi, - teigė dizaineris. – Mes susipažinome per vieną vakarienę. Turėjome bendrą draugą. Mes tiesiog pasikalbėjome ir ji prasitarė, kad norėtų demonstruoti mano drabužius. Tai buvo neįtikėtina, nes supermodeliai niekada nedaro tokios paslaugos jauniems dizaineriams“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)