Filmų „Įsikūnijimas“, „Greiti ir įsiutę“ aktorė, jau kovo 11-ąją kino teatruose pasirodysianti įspūdingų specialiųjų efektų ir kvapą gniaužiančių mūšio scenų juostoje „Pasaulinė invazija: Mūšis dėl Los Andželo“, šįkart atrodė pernelyg seksualiai.

Stiliaus žinovai pasityčiojo, kad idealių formų moteris atvyko „dėvėdama apatinius, kurie beveik visiškai nepaliko vietos vaizduotei.“ Beje, ekspertams pro akis neprasprūdo ir tai, kad iš suknelės vis išlįsdavo liemenėlės kraštai, o prie ryškesnės šviesos persišviesdavo kelnaitės.

M. Rodriguez žurnalistams teigė, jog apdarą specialiai šiam vakarui jai sukūrė Georges Hobeika, o prie suknelės ji priderino Giuseppe Zanotti aukštakulnius, Stepheno Websterio kaklo vėrinį ir Judith Lieber delninukę.

Mados ekspertai stebisi tokiu aktorės pasirinkimu, juolab kad anksčiau ant raudonojo kilimo ji pasirodydavo apsirengusi stilingai ir elegantiškai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją