Haremo kelnės

Pirmą kartą kelnes su pažemintu klynu išvydome Yves Saint Laurent kolekcijoje prieš trejus metus. Nuo to laiko haremo kelnių galima rasti daugelyje parduotuvių ir moterys jas mielai dėvi. Tik štai vyrai jų nekenčia, nes jas vilkėdamos moterys atrodo lyg vaikščiotų su pilnu vystyklu. Be to, nesimato nei užpakaliuko, nei kojų, nes juos paslepia audinio klostės.

Kombinezonai

Kai tapo madingi kombinezonai, moterys tualete praleidžia dar daugiau laiko, kol atsisega, nusimauna, užsisega ir apsivelka šį drabužį.

Vilkėdamos kombinezonus, atrodome beformės kaip pagrandukai. Kaip sako vienas vyras, šį drabužį moterys vilki ne dėl vyrų, bet dėl moterų. Geriausiu atveju atrodome kaip kūdikiai su šliaužtinukais, blogiausiu - kaip 8-ojo dešimtmečio namų šeimininkės.

Vyrai sako NE ir džinsiniams kombinezonams su petnešomis. Juk koks vyras nori, kad jo moteris atrodytų kaip statybininkas? Ar kad po storu džinsiniu audiniu slėptų krūtis ir liemenį?

“Ugg” batai

Išpopuliarėjus šiam neskoningam australų išradimui, moterys tarsi pamiršo, kad egzistuoja ir kitokie batai. Net karštą dieną jų pėdos prakaituoja šiame apave iš avies odos. Seksualų kulniukų kaukšėjimą pakeitė kupranugario šlepsėjimas.

“Nebematyti nei pirštų, nei kulkšnies išlinkių, - liūdnai sakė vienas jaunuolis. - Be to, jie ir kvepia ne kaip...”

Gladiatorių laikus menančios basutės

Vyrai jų tiesiog nekenčia - sugaištame daug laiko, kol juos apsiauname ir nusiauname, o ant pėdų lieka raudoni dryžiai, be to, daugybė dirželių vizualiai trumpina kojas.

Timpės

Moteris su timpėmis, kaip guodėsi vienas vyriškis, nieko nepalieka vaizduotei. Išryškėja visi kontūrai. Vyrai skundžiasi, kad timpes moterys mūvi neatsižvelgdamos į figūrą, nors kai kurių kojos primena dešreles.

“Jos netinka net Cheryl Cole, - dailymail.co.uk teigė vienas vyrukas. - Jos atrodo vulgariai ir yra per daug patogios. Kai moteris įpranta prie elastinio timpių liemens, galime pamiršti dailų pilvuką.”

Kostiumai

Mes, moterys, manome, kad vilkėdamos kostiumą atrodome puikiai, bet “Sekso ir miesto” epizodas, kai Carrie kostiumu pasipuošia į vestuves, tai paneigia. Ji norėjo atrodyti kaip Bianca Jagger, bet atrodė kaip Mick’as - perkarusi ir juokinga. Dar baisiau atrodo dideli švarkai su petukais.

Vyrai - paprasti padarai, tad parodykite jiems kojas, rankas, pasipuoškite gilesne iškirpte, ir jų akyse būsite deivės.

Masyvūs saulės akiniai

“Jei moteriai ant nosies - masyvūs tamsūs akiniai, žinau, kad ji kažką slepia. Gal po išgertuvių užtinusias akis, mėlynę, ar melą…- svarstė vienas vyras. - Akys - gražiausia moters kūno dalis. Kam jas slėpti?”

Vyrus gąsdina ne tik tamsūs stiklai, bet ir dydis, suteikiantis moteriai vabzdžio išvaizdą: „Blogiausia, kad jie trukdo bučiuotis.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)