Nors tunikos patogios, nes nevaržo kūno judesių, neapspaudžia, šio patogumo kaina - (daugeliu atveju) paslėptas liemuo. O jo niekas taip puikiai neišryškina, kaip dailiai apgludusi trikotažinė palaidinė.

Jei nenorite paslėpti liemens, rinkitės: šiek tiek permatomą tuniką; plačią iki krūtinės, bet apgludusią ties juosmeniu (tampria dalimi, surišama arba šiek tiek įliemenuota), suknelės tipo tuniką.

Jei dėmesį labiau norite atkreipti į lieknas kojas (bet paslėpti liemenį), rinkitės laisvą tuniką, ties klubų viduriu lengvai sutraukiamą ar su tampria dalimi.

P.S. Jei turite lieknas kojas, bet pilvuką ir didelę krūtinę, gausiai ties klubais sutraukta tunika netiks, nes viršutinę kūno dalį "išpūs" ir atrodysite kaip balionas ant degtukų. Verčiau rinkitės vientisą tuniką, kurią ties klubais galite užfiksuoti odiniu dirželiu ar tiesiog surišti atlaso juostele.

Krūtinę išryškins V formos iškirptė, ypač jei ties jos kraštu gausu paraukimų. Krūtinę padidins ir tunika atvirais pečiais (žr. pagrindinę nuotr.)

Plačios, nuo kaklo parauktos ir žemiau sėdmenų klostelėmis sutrauktos tunikos tinka tik berniukiškos figūros ar siaurų klubų moterims. Neproporcingos figūros moterys (platūs klubai-siauri pečiai; išsikišęs pilvukas-nedidelė krūtinė ir t.t.)su tokiomis atrodys it kriaušės, nesvarbu, ar medžiaga bus kieta, ar lengvai plazdenantis šilkas...

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją