Kartais audeklai būdavo išmarginti skylutėmis, lyg į juos būtų įnikę kandys. Kitais atvejais atrodė, kad prie jų rankas prikišę menininkai, purškiantys dažus, išmargindami klostuotos rudos suknelės raukšles rūdžių raudona ar prikeverzodami grafiti vingiais visą sijono priekį.

Istorinė dalis atsispindėjo raštuose, kurie atrodė tarsi dažyti romėniški kokliai. Įdomu buvo juos sugretinti su Fošo prospekto rūmų atvaizdais ant sienų, kurie leido pažvelgti į Miu Miu idėjas per Warholo stilistikos atvaizdus, kuriuose puikavosi reklamos kampanijos žvaigždės, įskaitant Lindsay Lohan, Kim Basinger ir Kirsten Dunst (kuri buvo tarp žiūrovų).

Perforuotos Prada palaidinės ir sijonai praeitą sijoną padarė gan nemažą įtaką (pažvelkite į visas lazeriu kirptas medžiagas ant pavasario podiumų). Taigi – kas žino – gal ir maišiniam audiniui bei prikyštėms yra vilties. Tačiau ateitis, regis, labiau užtikrinta seksualesniems šilko drabužiams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją