Jų apmaudžios klaidos yra tokios pat puikiai suvokiamos, kaip ir nepaprastai absurdiškos: daugybė nepatiklių, netikinčių žvilgsnių, iki ašarų vedanti isterija ir pašaipūs šūksniai, kurių sulaukia iš žmonių, savo nelaimei, juos pastebėjusių.

„Kaip ji galėjo?“, – tokia buvo mano pirmoji reakcija, kai pamačiau Madonnos, apsirengusios dirbtinės velėnos drabužį, fotografiją. „Kas galėjo ją priversti?“, – svarsčiau aš, kai Nancy Dell'Olio dėvėjo drabužius iš permatomų nėrinių ir aptemptą odinį sijoną, kuriam ji per sena mažiausiai 30 metų.

Dėmesio centre esančios įžymybės savo mados klaidas bando paaiškinti dažniausiai naudojamu posakiu: „Reikia atleisti stilistą“. Tačiau kodėl? Nei vienas mano pažįstamas save gerbiantis stilistas – vertinantis gaunamus pinigus ne mažiau nei savo reputaciją – neišleistų savo kliento iš miegamojo su tokia košmariška apranga ir neleistų jam eiti į gatvę, kur pilna blyksinčių paparacių fotoaparatų.

Ne, nuolatiniais nusikaltimais grožiui ir prigimčiai turėtų būti kaltinamos pačios neapsišvietusios ir ribotos įžymybės. Susižavėjusios jos žiūri į savo atspindį veidrodyje ir klausia: „Veidrodėli, veidrodėli, kas pasaulyje gražiausias?“ ir tiki, kad girdi nuraminantį atsakymą: „Tu, mano karaliene, tu!“ O jos turėtų ilgai žiūrėti į veidrodį ir galiausiai sušukti jam: „Veidrodėli, tu meluoji!”

Per daugybę metų žengdama raudonu kilimu iš paskos einant fotografams, aš pradėjau suprasti jų naudojamus sutrumpinimus, kurie reiškia, kad neverta naudoti juostelės, kai į kadrą patenka ypač siaubinga šmėkla: vieni iš švelniausių yra DAV („uždengti“ arba „draw a veil“) ir OB („senas katilas“ arba „old boiler“).

Tačiau būna visiškai peržengiančių ribas netinkamų vaizdų, kurie labai traukia dėmesį ir tikrai yra verti bet kurio iš trisdešimties žodyne pateikiamų žodžio „bjaurus“ sinonimų.

Toliau pateikiami 10 geriausių (arba turėčiau sakyti blogiausių) 2008 m. pavyzdžių visame savo šlovingame baisume. Jei jus domina, kodėl sąraše nėra Katie Price ir Paris Hilton, tiesiog buvo per daug sudėtinga nuspręsti, kuris iš jų siaubingų apdarų buvo pats blogiausias.

Kaip įžymybės rengėsi 2008 m.

1. Katie Holmes vienu iš ankstesnių šių metų apdarų - (FOTO)

Katie manė, kad juodi nėriniai gali paslėpti tai, kad ji pasiskolino darbinį savo dažytojo – dekoratoriaus kombinezoną.

2. Lesley Garrett, dėvinti Rachel Elbaz suknelę - (FOTO)

Atlikėja ir toliau šypsojosi, netgi kai kažkas išpylė savo gėrimą jai ant suknelės.

3. Gwyneth Paltrow su Stellos McCartney suknele.

Kiekvienos moters viduje yra mažesnė moteris, norinti išlysti. Problema tik ta, kad šiuos vienuolės drabužius vilki ne ta mažesnė moteris.

4. Mary-Kate Olsen, vilkinti „Missoni“.

Miniatiūrinė dvynė suprato, kad padarė klaidą, pasisiūliusi susikeisti drabužiais su Queen Latifah.

5. Madonna, vilkinti „Louis Vuitton“

Kur žoliapjovė, kai jos reikia? Ant žolės reikia vaikščioti, o ne ją dėvėti.

6. Sharon Stone su „Christian Dior“ drabužiais

Sharon manė, kad ši premjera bus nakvynė pas draugę.

7. Kylie Minogue, vilkinti „Jean Paul Gaultier“ - (FOTO)

Kylie arklys tikriausiai pabėgo, kai pamatė šį drabužį.

8. Tina Turner su „Giorgio Armani“ drabužiais - (FOTO)

„Žindukas“ ant grandinėlės idealiai derėjo su dainininkės „kūdikio glaustinuke“.

9. Nancy Dell'Olio, vilkinti „Jitrois“ - (FOTO)

Sena ir jauna vienu metu? Apnuogintas liemuo, mėlyni akių šešėliai, skaistalai, oda ir nėriniai – sunku nuspręsti, kur nereikėtų žiūrėti pirma.

10. Heather Mills su savo kurtais drabužiais - (FOTO)

„Turiu dar du lygiai tokius pat komplektus. Juos taip pat kūriau tamsoje“, - sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją