Profesionalai tvirtina, kad knyga taps bestseleriu, be to, dvynės pasirodė esančios talentingos žurnalistės. Be asmeninių paslapčių ir patarimų apie stilių knygoje įtraukti interviu su pasaulio madų gurmanais, pvz. Bobu Colachello, Terry Richardsonu, Jacku Pearsonu, Christianu Louboutinu ir kt.

„Su Mary Kate pripildėme „Įtaką“ pačiais įdomiausiais faktais ir fotografijomis, taip išreikšdamos pasididžiavimą pažintimi su kūrybingais ir galantiškais mūsų kartos mados pramonės atstovais“, - knygos pristatyme pareiškė Ashley Olsen.

Garsiosios dvynės per šiuos metus uždirbo 48 mln. dolerių, rašo pravda.ru. 39 mln. dolerių sesės susišlavė iš jų prekės ženklu „Dualstar“ padabintų rūbų bei kosmetikos pardavimų. Per dvejus metus Olsen dvynių įmonė tapo gigantiška korporacija „Dualstar Entertainment group“, kurios kasmetiniai pardavimai viršija milijardą JAV dolerių. Sparčiai populiarėja ir neseniai sukurtas dvynių prekės ženklas „The Row“.

Mary Kate ir Ashley turtas vertinamas daugiau nei 100 mln. dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją