Tokią išvadą specialistai padarė remdamiesi atliktos apklausos rezultatais. Joje dalyvavo daugiau nei trys tūkstančiai Didžiosios Britanijos motinų. Gautų rezultatų analizė rodo, jog statistinei porai reikia seksu užsiimti vidutiniškai 104 kartus, kad moteris pastotų. Tai reiškia, kad norint pastoti, per šešis mėnesius lytiniai santykiai būtini maždaug keturis kartus per savaitę.

„First Response“ atstovai tvirtina, kad nors toks skaičius iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti labai didelis, daugumai porų, trokštančių pradėti kūdikį, toks intensyvus lytinis gyvenimas suteikia didelį malonumą.

Tiesa, su tuo sutinka tikrai ne visos apklausoje dalyvavusios moterys. Maždaug ketvirtadalis dailiosios lyties atstovių prisipažino, kad tuo metu, kai stengiasi pastoti, seksas tampa nuobodžiu. O 11 procentų respondenčių neslėpė, kad šiuo laikotarpiu jų partneriai skundėsi „visišku išsekimu“. Du trečdaliai moterų tvirtina pastojusios anksčiau, nei tikėjosi.

Per apklausą paaiškėjo dar vienas įdomus faktas – maždaug kas dešimta britė, sužinojusi, jog pastojo, apie savo nėštumą pirmiau praneša tėvams ir tik tada būsimo vaiko tėvui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)