Tešlai reikės:

1 kg miltų;
4 kiaušinių;
200 g sviesto;
200 g grietinės;
šiek tiek druskos.

Ištirpdome sviestą, paliekame pravėsti. Tešlai skirtus produktus sudedame į dubenį, viską gerai išmaišome/išminkome. Tešlą nakčiai dedame į šaldytuvą. Išeina 20 labai didelių kibinų.

Įdarui:

700 g kiaulienos faršo;
300-400 g svogūnų;
mėgiamų prieskonių;
250 g grietinės.

Svogūnus supjaustome. Į dubenį sudedame visus įdarui skirtus produktus ir viską gerai išmaišome. Formuojant kibinus, tešlą padalinau į 20 lygių rutuliukų, taip pat ir su mėsos įdaru. Imam vieną rutuliuką, iškočiojame apskritimą, per vidurį dedame mėsa, užlankstome kraštus.
Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 45 minutes. Skanaus!

Kaip formuoti kibinus galite rasti čia: