„Fail Nights“ pranešėjai kaskart skirtingi, drąsūs, atviri ir saviironiški skirtingų sričių atstovai. Nors vieši mūsų renginiai prieš pandeminę pertrauką truko keturis metus pozityvi klaidų kultūra Lietuvoje vis dar tik besivysto. Kaskart vis dar sunku šiems renginiams rasti pašnekovų, kurie nebijotų sugriauti savo „sėkmingo“ žmogaus įvaizdžio ir papasakotų savo nesėkmės istoriją“,– atsiųstame pranešime žiniasklaidai pasakoja šių renginių serijos sumanytoja bei organizatorė Simona Laicionaitė.

Šį ketvirtadienį savo istorijomis apie patirtas nesėkmes versle, projektuose ar gyvenime dalinsis Lietuvos startuolių asociacijos „Unicorns Lithuania“ vadovė Inga Langaitė, Delfi žurnalistė ir laidų vedėja Kristina Pocytė, Audioteka.lt įkūrėjas Aurimas Mikalauskas bei renginių vedėjas, dainų kūrėjas „Slavka Channel“ autorius Viačeslavas Mickevičius.

„Fail Nights“ yra vieninteliai tokio formato istorijų renginiai, skatinantys nebijoti kalbėti apie verslo ir projektų atvejus, kai dalykai susiklostė kitaip nei buvo planuota, šie renginiai kviečia dalintis išmoktomis pamokomis ir sveiku požiūriu į karjerą, verslą bei gyvenimą. Šiuose renginiuose savo nesėkmių istorijomis jau dalinosi: Orijus Gasanovas, Paul de Miko, Aidas Puklevičius, Mykolas Katkus, Akvilė Kavaliauskaitė, Živilė Diawara, Arnoldas Pranckevičius, Andrius Baranauskas, Valdas Lopeta, Arijus Žakas, Milda Dargužaitė, Saugirdas Vaitulionis ir daugybė kitų. Viso per šešerius „Fail Nights“ gyvavimo metus scenoje stovėjo daugiau nei 200 pranešėjų, kurie nepabijojo pasidalinti savo pralaimėjimų istorijomis.

„Po keturių metų „Fail Nights“ organizavimo buvome pristatę „Fail‘ų parodą“, kurioje buvo eksponuojami su nesėkmingomis istorijomis susiję daiktai, tuomet tarsi atsisveikinome ir viešai šio pobūdžio renginiai nebevyko. Praėjo keleri metai ir suprantame, kad tokio formato renginiai nevyksta, o žmonės jų tikrai pasiilgo, tad nusprendėme po ilgos pertraukos sugrįžti ir vėl pakviesti visus švęsti nesėkmes!“,– mintimis dalinasi S. Laicionaitė.

Kiekviena nesėkmė turi savo istoriją, o kiekviena istorija turi savo pamokas, būtent apie jas, įkvepiančiuose renginiuose išgirsime jau spalio 13 dieną, Vilniuje įsikūrusiame Dūmų fabrike.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją