Prekybos centro internete „Varlė.lt“ specialistai tvirtina, kad po Valentino dienos pagausėja grąžinamų buities ir higienos prekių, rašoma pranešime spaudai.

„Lygintuvai, keptuvės, nesvarbu, kad ir „čirviniams“ blynams skirtos, taip pat elektriniai dantų šepetėliai, depiliacijos priemonės – tokių prekių grąžinimą siejame su tuo, ką mylimieji gavo dovanų, tačiau jomis nebuvo itin sužavėti. Visgi banali klasika – gėlės ir saldainių dėžutė – gal būtų saugesnė dovana nei bandymas nustebinti“, – pataria specialistai.

Taigi apžvelgiame, ko galbūt nederėtų dovanoti per Valentino dieną, jei nenorite sugadinti romantiško vakaro.

Buities prietaisai. Lygintuvai, skrudintuvės, gal net ir tegu lieka dovanomis iš reikalo, o ne priminimus apie romantiškus antrosios pusės jausmus. Ką reikštų lygintuvas? Kad mano drabužiai susiglamžę arba kad turėčiau pasirūpinti ir mylimojo įvaizdžiu? Nors lygintuvas gali būti karštas, tačiau šiuo atveju garų funkcija gali pasireikšti visu pajėgumu tam, kam bus skirta tokia dovana.

Nuolaidų kortelė. Kad ir kokių intencijų turėtumėte, tačiau praktiškas daiktas kasdieniam vartojimui kažin ar padarys mylimam žmogui įspūdį. Gal visgi geriau būti ne praktiškiems, o spontaniškiems ir šiek tiek beprotiškiems?

Higienos ir kūno priežiūros priemonės. , burnos irigatorius, celiulito masažuoklis... Gal visgi nenuvertinkite savo mylimo žmogaus – visu tuo jis gali pasirūpinti pats? Antraip tokias dovanas gali suprasti kaip užuominą, kad jam reikėtų kažką tobulinti savyje, neįtinka toks, koks yra. O juk kai myli, tai myli visą žmogų – su visais jo netobulumais!

Marškinėliai su savo atvaizdu. Oi, oi... Čia tokia pati rizika, kaip ir pasidaryti tatuiruotę su mylimojo inicialais. Sakykite nuoširdžiai – kiek kartų ir kur tokius marškinėlius dėvėtumėte? Nebent įsimestumėte juos į vasaros žygį su draugais ir panaudotumėte vietoj naktinių...

Dėžė prezervatyvų. Čia jau smūgiuojama žemiau juostos, tačiau kažin ar būtų dovanotojas sutiktas aistringu bučiniu apsivijus kaklą ir dar sušunkant „O, taip!” Toje pačioje lentynoje atsidurtų veikiausiai ir sekso žaisliukai. Banalybių banalybė. Riebus minusas.

Gnybtų komplektas („krokodilas“) automobiliui. Čia kaip ir su asmens higiena – gal visgi savo automobiliu pasirūpins savininkas? Nebent laidas ir tempimo trosais norite pasakyti, kad jūsų meilė klimpsta ir jai reikia pagalbos iš pašalies.

Perdovanotas šokoladas. Labai abejojame, kad išpakavę dovaną norėtumėte rasti raštelį: „Myliu tave, mano miela močiute.“ O taip gali nutikti, jei gavote kažkada dovanų ir net neperžiūrėję jas nusprendėte perdovanoti. Dovanotojai dažnai mėgstu į dėžutę įdėti atviruką, palinkėjimą, tad su perdovanotomis dovanomis geriau jau nebandykite įrodyti meilę. Tikėtina, kad dovana adresato širdy paliks didžiulę skylę.

Seksualus apatinis trikotažas. Prisegamos kojinės, nėrinių korsetas, peniuaras – tai dovana mylimam žmogui? O gal visgi sau pačiam, nes taip norite išvysti antrąją pusę? Lyčių lygybė, emancipacija, feminizmas... Galite likti nesuprasti. Seksisto etiketė gali būti švelniausia, kurią jums prilipins meilė. Jei jūsų nemes.

Dovanų kuponas. Na, gal pinigų jam ir nupirkti turite, tačiau fantazija ne itin pasižymite. Rožių puokštė ir gigantiškas pliušinis meškinas? Vis geriau, nei atspausdintos ir iškirptos popierinės gėlės, kuriomis nubarstėte namų grindis...

Puodelis su užrašu. Kai jau nesugalvoji, ką padovanoti, tada – tik . Bet juk puodelis ne batai, jų nekeičiame pagal sezoną. Nebent mylimas žmogus kolekcionuoja puodelius ir apsidžiaugs jūsų išrinktu bei padovanotu egzemplioriumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)