Kaip teigia parodos RESTA projekto vadovė Indrė Reimorienė, siekiama, kad savaitgalio dienomis į parodas eitų šeimos kartu su vaikais. „Kad mažiesiems lankytojams nebūtų nuobodu kartu su „Ekodaiktai.lt“ komanda sekmadienį rengiame Atvelykio šventę, kurioje lankysis Velykė, supsis sūpuoklės, kurioje ridensime įvairiaspalvius margučius, net milžinišką 1,2 metro apimties kiaušinį“, – sako I. Reimorienė.

„Ekodaiktai.lt“ idėjos autorė Birutė Jakučionytė sako, kad jų komanda dažnai kviečiama į renginius tam, kad sukurtų draugišką šeimai aplinką. „Gal kam bus netikėtas kvietimas parodoje RESTA ridenti margučius, tačiau tikimės, kad ši iniciatyva sulauks lankytojų palaikymo. Pasinaudodami šia paroda, kurios dėmesio centre sukasi namų tema, kviesime pasirūpinti ne tik žmonių namais, bet ir nameliais paukščiams. Balandžio mėnesį paskelbėme paukščių mėnesiu ir kviečiame visus kelti inkilus“ – sako B. Jakučionytė.

Atvelykis parodoje RESTA vyks sekmadienį 12 val., bet lankytojams čia bus parengta ir daugiau smagių akcijų, žaidimų, LITEXPO kavinėje lauks specialus meniu ir sotūs „Statybininkų pusryčiai“, vyks loterija, kurioje bus galima laimėti vertingą bendrovės „Sanistal“ prizą – 3500 litų vertės čekį šildymo ir vonios kambario įrangai įsigyti.

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet, lankytojų patogumui rezervuojama papildoma automobilių stovėjimo aikštelė prie PC „RIMI Hypermarket“ (Savanorių pr. 16, Vilnius). Parodos metu čia bus galima palikti savo automobilį, o į parodą iš šios aikštelės į LITEXPO ir atgal važiuoti specialiais nemokamais autobusais. Parodos organizatoriai kviečia lankytojus kuo aktyviau išnaudoti šią patogią galimybę, leisiančią be problemų patekti į parodų centrą ir išvengti automobilių grūsčių.

Šiemet pirmą kartą bilietai į parodą RESTA platinami iš anksto – juos galima įsigyti BILIETAI LT kasose, o parodos metu, kaip visuomet, LITEXPO teritorijoje. Bilietų kaina 12 Lt ir 8 Lt (senjorams, moksleiviams ir studentams).

Atsinaujinusi paroda RESTA vyks š.m. balandžio 12-15 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO. Joje dalyvaus daugiau kaip 500 dalyvių iš Lietuvos, Baltarusijos, Čekijos, Didžiosios Britanijos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Italijos, Lenkijos, Rusijos, Belgijos, Argentinos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją