Bet ką daryti, jei dar tik įtariate neištikimybę? Jei aiškiai jaučiate, kad kažkas vyksta, tačiau jokių įrodymų neturite.

O galbūt turite ar galite nesunkiai gauti? Deja, tikrai yra tam tikrų požymių, kurie dažniausiai rodo, kad partneris jus išdavė – neatsispyrė kitos moters skleidžiamiems kerams. Toliau – tokių požymių sąrašas iš portalo attracttheone.com. Kai jį skaitysite, atminkite, kad vieni dalykai yra lengviau pastebimi negu kiti. Galop, jei rimtai įtariate, kad širdies draugas žvalgosi į kairę, vertėtų imti ir kaip suaugusiems žmonėms pasišnekėti.

1. Staiga pradėjo itin rūpintis savo išvaizda

Apie tai gali byloti suintensyvėjęs treniruočių grafikas, didesnis dėmesys higienai (padažnėjęs prausimasis po dušu, ypač iš karto grįžus namo), eksperimentai su naujais kosmetiniais produktais, masinis garderobo atnaujinimas ir t. t. Atsarginė padanga, kurią ketino įsigyti (bet taip ir neįsigijo), staiga prarado aktualumą. Užtat paties net ir laikysena pasikeitė. Į gerąją pusę, žinoma.

2. Pasikeitė jo dienotvarkė

Jeigu jis nepamiršta apdairumo ir viską kruopščiai apgalvoja, pokyčių jo gyvenime ims rastis pamažu, kad būtų sunkiau pastebėti, bet dėl tų pokyčių namie jis praleis vis mažiau ir mažiau laiko. Taigi, tokie dalykai kaip staiga padidėjęs darbo krūvis ir būtinybė dirbti viršvalandžius, atgijusi aistra seniausiai užmestiems hobiams arba susidomėjimas papildomomis treniruotėmis galėtų būti ženklas, kad partneris gyvena dvigubą gyvenimą.

3. Staiga pakito jo muzikinis skonis

Kai pradeda patikti koks nors žmogus, mes paprastai perimame jo muzikinį skonį (nebent tas skonis iš pat pradžių sutampa) – vien jau todėl, kad muzika, kurios jis klausosi, mums – šis tas naujo, negirdėto. Šį apie neištikimybę bylojantį ženklą lengviausia pastebėti atkreipus dėmesį į automobilyje, garaže ar bet kurioje kitoje privačioje partnerio erdvėje leidžiamą grojaraštį.

4. Ėmė akylai saugoti savo įrenginius

Žvilgsnis nebeužkliūva už matomoje vietoje jo numesto telefono? Be to, pakeitė prisijungimo prie savo kompiuterio slaptažodžius? Tikėtina, toks apdairus jis pasidarė ne šiaip sau.

5. Jo finansinė situacija jums tapo visiška paslaptimi

Ėmėte pastebėti, kad iš bendros banko sąskaitos kartais paslaptingai dinginėja konkrečios sumos? O gal staiga pabrango darbe jo valgomi priešpiečiai? Jeigu bendros buhalterijos nevedate, gal jis pradėjo dar vangiau atvirauti apie finansinę savo padėtį? Žinokite, tokie ženklai gali patvirtinti, kad nerimaujate ne be pagrindo.

6. Ypač suintensyvėjo jo darbo grafikas

Ištikimybę laužantiems vyrams būtina rasti laiko, per kurį galėtų mėgautis buvimu su kita moterimi. Taigi, jei jūsų partneriui staiga prireikia sėdėti viršvalandžius, vykti į komandiruotes ir dirbti savaitgaliais, tikėtina, kad jisai kažką rezga jums už nugaros. Jeigu anksčiau jo darbo grafikas buvo lengvai prognozuojamas, bet tapo tiesiog chaotiškas, vadinasi, kažkas ne taip.

7. Įtartinas kvapas

Ar nenutiko taip, kad priartėjusi prie partnerio užuodėte kažkokį keistą kvapą? Jei grįžęs namo jis nesuskubo nusiprausti po dušu, užsilikęs keistas kvapas gali būti pats akivaizdžiausias ženklas, kad partneris eina į kairę.

8. Drastiškos nuotaikos permainos

Gal pastebėjote, kad partneriui tapo būdingos ypač staigios nuotaikos permainos? Nesvarbu, ar su jumis ėmė bendrauti žymiai maloniau, ar mirtinai įpyksta dėl kiekvieno menkniekio, jeigu jo nuotaikos dinamika jus ėmė gluminti, galima spėti, kad kažkas lėmė šitokį pasikeitimą.
Minėtina, jog kai kurie oficialias partneres apgaudinėjantys vyrai net provokuoja barnius ir kivirčus, kad pačiame konflikto įkarštyje galėtų trenkti durimis ir tiesiu taikymu išdumti į meilužės guolį.

9. Jis ėmė bičiuliautis su nauja kolege

Pradėjo ypač gausiai pasakoti apie kokią nors kolegę? Ne kartą paminėjo, kad priešpiečiauja su kažkuo iš darbo, ko jūs, deja, nepažįstate? Netikėtai ėmė laidyti keistokus sąmojus, susijusius su naująja kolege, pavyzdžiui, vadinti ją savo darbine žmona?

Visa tai gali būti požymiai, kad partneris – neištikimas ar bent emociškai neabejingas kokiai nors moteriai. Galbūt atrodo, kad perdėtai reaguoti į darbe užsimezgusią draugystę nėra jokio pagrindo, tačiau žinokite, kad daugeliu atvejų romanai už santuokos ribų užsimezga su tais žmonėmis, kurie sutinkami įprastai per dieną lankomose vietose.

10. Staiga įsivyravo griežta tvarka jo automobilyje

Anksčiau iš maisto pakuočių jisai galėjo net Eifelio bokštą ant galinės sėdynės pastatyti, tačiau dabar tapo liguistu tvarkinguoliu ir barasi, net kai megztinį ant jos švystelėjate. Jei turite mažų vaikų, pagrįstas įtarimas turėtų kilti išgirdus eilinę užuominą apie automobilinių kėdučių perkėlimą į jūsų transporto priemonę. Neištikimybę išduodantis ženklas gali būti ir nuolatos pakintanti automobilinių kėdučių padėtis.

11. Plaukai

Moteriški plaukai, prikibę prie parnerio drabužių arba besidraikantys po namus, yra kone chrestomatinis, tiesiog akivaizdus neištikimybės įrodymas. Visgi net užfiksavus šitą požymį, šioks toks apdairumas neprošal, mat kartais (žinoma, labai retai) plaukų gali būti atsiradę tik per atsitiktinumą.

12. Dažniau meluoja

Anksčiau ar vėliau vis tiek pričiupsite jį sakant netiesą. Deja, ne visas melas išaiškėja ir ne visada jis sukelia įtarimų. Kad būtų lengviau suprasti, kada žmogus meluoja, pasidomėkite tai išduodančiais ženklais.

13. Jūsų seksualiniame gyvenime staiga įsiplieskė aistros arba įsivyravo štilis

Ir vienas, ir kitas kraštutinumas gali būti ženklas, kad partneris slapčiomis rezga romaną. Viena vertus, jis gali jaustis labiau pasitikintis savimi ir vargiai tramdyti potenciją, o, kita vertus, gali išvis nustoti su jumis mylėtis, nes sekso jam ir taip pakanka. Taigi, ir vienu, ir kitu atveju, turi įsižiebti raudona lempelė jūsų sąmonėje.

14. Jis tapo pavydus ir įtarus

Psichologinė projekcija – tai gynybinis mechanizmas, kurį naudodami žmonės siekia atsikratyti sąžinės graužaties dėl savo pačių netinkamo elgesio. Projektuojant paneigiami asmeniniai impulsai ir stengiamasi įtikėti, kad jie yra būdingi kitiems.

Neištikimybės atveju svetimaujantis vyras gali tapti ypač įtarus savo žmonos atžvilgiu. Kadangi jisai jus apgaudinėja, gali nesunkiai sumąstyti, kad jūs taip pat galite jį apgauti. Kai vyras įjunksta lankytis pas meilužę, jis pradeda ieškoti požymių, kad ir žmona elgiasi analogiškai.

Svarbu ir tai, kad atviri pavydo priepuoliai gali išvirsti į konfliktą, kuriam pasiekus apogėjų trenkti durimis ir išeiti iš namų (žinoma, pas meilužę) atrodo net labai natūralu.

15. Jam staiga kilo abejonių dėl bendros judviejų ateities

Priklausomai nuo to, kurį santykių etapą šiuo metu išgyvenate, partneris gali nė neraginamas kalbėti apie tai, kaip susituoksite arba kartu pasensite. Jei jisai nebėra toksai užtikrintas dėl kitados labai aiškių planų, gal ateitis dviese jo paprasčiausiai nebedomina.
Derėtų ne juokais suklusti, jeigu seniau atrodė, kad jis akivaizdžiai ketina pasipiršti, tačiau dabar į tai suvis nepanašu. Jei esate ištekėjusi, iškalbingas ženklas galėtų būti staigus partnerio atšalimas, atitolimas.

16. Jisai užsisklendė ir atitolo

Džiaugsmingos ir jaukios buvimo dviese akimirkos, kurias seniau taip mėgdavote, tolydžio praretėjo. Atrodo, tarsi jis nenorėtų leisti laiko su jumis, o kada būnate kartu, nėra toks atsidavęs ir dėmesingas kaip pirmiau.

17. Nuojauta kužda, kad kažkas ne taip

Prisipažinkite sau be užuolankų: jeigu jau skaitote apie tai, kokie požymiai išduoda partnerį esant neištikimą, vadinasi, giliai viduje jaučiate, kad kažkas temdo santykius, ir netgi įtariate, kas.
Aišku, labai svarbu neleisti, kad vaizduotė įsiaudrintų, tačiau ženklų, akivaizdžiai bylojančių, kad jis – neištikimas, ignoruoti nevalia. Kas gi tai per ženklai? Ar galima nesunkiai rasti jiems pateisinimą? O galbūt nieko kito, išskyrus neištikimybę, jie ir negali reikšti? Tik jūs viena galite atsakyti į šiuos klausimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)