Apklausą vykdę mokslininkai teiravosi žmonių, kuriomis būtent valandomis jie patiria didžiausią aistros antplūdį. Netruko paaiškėti, kad vyrų pateikti atsakymai gerokai skiriasi nuo moterų, rašoma „The Sun“ publikacijoje.

Minėtoje apklausoje sutiko dalyvauti 2,3 tūkst. Didžiosios Britanijos piliečių. Net 70 proc. visų atsakymus pateikusių moterų pripažino, kad jų ir partnerių seksualiniai laikrodžiai tiksi absoliučiai skirtingai.
Vyrams noras pasimylėti dažniausiai sukyla rytais – maždaug tarp 6.00 ir 9.00 valandos.

Vis dėlto moterys lengviau įsielektrina vakare: erotinius fluidus jos ima spinduliuoti tarp 23.00 ir 2.00 valandos.

Jei tektų kalbėti apie idealiausią laiką meilės žaidimams, vyrų atveju tai būtų 7.54 val., o moterų – 23.21 val.

„Tenka patvirtinti mintį, kad moterų libido yra labai sudėtingas ir iš esmės nulemtas psichologinių veiksnių“, – konstatavo akušerė-ginekologė Allison Hill iš Gerojo samariečio ligoninės Los Andžele, Kalifornijoje.

„Su partneriu tai gali būti nelabai susiję. Svarbiausia, kad moteris būtų savimi patenkinta, jaustųsi seksuali“, – nurodė ji.

Na, o kada moteris šitaip jaučiasi? Maždaug vidurnaktį, kaip rodo apklausa. Vadinasi, jei norisi užklupti partnerę tada, kai ji geidulingiausia, derėtų prisisukti žadintuvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)