Klausimas:

Susipažinau su vaikinu, kuris buvo tarsi iš mano svajonių – aukštas, tamsiaplaukis, išvaizdus, turintis puikų darbą ir nusiteikęs kurti šeimą.

Ankstyvoje jaunystėje buvau pašėlusi, dažnai keisdavau vaikinus, dabar draugai negalėjo patikėti, kad pagaliau ryžausi rimtiems santykiams. Po pusės metų mes jau buvome susižadėję, gyvenome kartu ir taupėme vestuvėms.

Bet, tiesą sakant, man buvo nuobodu. Mano sužadėtinis šaunus, tačiau santykiai manęs nedžiugina. Seksas neįdomus, mieliau žiūrėčiau serialą ar nueičiau į klubą.

Kai jo žilstelėjęs tėtušis pradėjo man mirksėti, pamaniau – nenutiks nieko blogo, jei šiek tiek paflirtuosime. Vasarą per vakarėlį mūsų namuose su juo juokavome, juokavome ir galiausiai įvyko seksas, kol mano vaikinas (jo sūnus) miegojo. Jaučiuosi kalta, bet nepajėgiu sustoti, neįsivaizduoju, ką daryti.

Atsakymas:

Visi turime seksualinių impulsų ir potraukių, kuriuos turime valdyti, kai esame monogaminiuose santykiuose. Tai neatsiejama nuo brandžių, meile ir pagarba grįstų santykių – savo įgeidžius reikia pažaboti, tai nediskutuotina.

Žmonės paslysta, taip nutinka, monogaminiuose santykiuose svarbu būti realistais ir mokėti atleisti, tik taip santykius galima išsaugoti. Visa tai aiškiai išsakiau ir savo vyrui pačioje mūsų santykių pradžioje – atsitiktinio sekso man nereikia, jis turėjo tai žinoti.

Pasitaiko, kad santykių pradžioje žmonės paslysta, vis tik seksualiniai santykiai su sužadėtinio, kurį sakai mylinti, šeimos nariu yra kur kas skaudesnė išdavystė nei seksualiniai nuotykis su kokiu nors vyru. Tai absoliučiai nepriimtinas dalykas.

Neįmanoma turėti abiejų vyrų, turi apsispręsti – vienas ar kitas. Jei tęsi dvigubą žaidimą, padarysi daug žalos visiems trims.

Klausimas:

Esu 80 m. amžiaus vyras, pastaruosius 15 metų susirašinėju su moterimi. Kai pradėjome susirašinėti, jai buvo 19, dabar – 34 m. Ji gyvena Ganoje. Mes stipriai vienas kitą mylime, ji ketina atvykti į Jungtinę Karalystę pas mane, vos tik bus įmanoma. Aš planuoju pasipiršti ir ją vesti.

Ji sakė, kad nori susilaukti su manimi vaikų. Aš pats labai noriu šeimos, bet šis klausimas man kelia nerimą. Bučiniai, glamonės man patinka, tik nesu tikras, kad sugebėsiu ją patenkinti miegamajame. Išbandžiau kelis dalykus, tikrindamas savo vyriškumą, bet jų nepavadinsi romantiškais.

Labai norėčiau, kad ji būtų patenkinta. Patarkite, kaip man elgtis?

Atsakymas:

Pirmiausia – praktiniai dalykai. Įsitikinkite, kad ši moteris tikra, kad jūsų nenori apgauti, išvilioti iš jūsų pinigų ar pan.

Liūdna, bet kartais žmonės, norėdami išvilioti iš vyresnės kartos atstovų pinigų, apsimeta tuo, kuo nėra.

Prieš žengdamas rimtesnį žingsnį, užduokite klausimų apie jos gyvenimą, šeimą, apie gyvenimą gimtinėje. Paskui apgalvokite, ką ji papasakojo, atkreipkite dėmesį, ar buvo atvira, ar visada buvo dėmesinga. Jei ji yra prašiusi pinigų, tai – pavojau signalas.

Ar kalbėjote su ja telefonu, per vaizdo skambučius? Jei ne, būtinai tai padarykite. Kontaktuojant vien elektroniniais laiškais, žinutėmis, lengva apsimesti.

Kita jūsų klausimo pusė. Nesate pirmas vyras, susižavėjęs perpus jaunesne moterimi. Moterims dažnai patinka vyresni, daug pasiekę (turtingi) vyrai.

Neįsivaizduoju, ar pavyktų pradėti kūdikį, nes su amžiumi vyrų spermos kokybė kinta, bet tokių atvejų yra buvę.

Pasitarkite su savo gydytoju dėl vaisingumo testų. O patenkinti partnerę joks amžius nesutrukdys. Juk turite burną, rankas, o tam tikrų preparatų dėka galite patirti erekciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (346)