Madison Ashton, dar žinoma aukšto lygio palydovės Christine McQueen vardu, papasakojo apie motinystę ir savo karjerą sekso paslaugų sferoje, skelbia thesun.co.uk.

Moters pasakojimas:

Kad ir kaip myliu vaikus, visą laiką, kol juos auginau, jaučiau, kad nebūsiu gerbiama kaip motina. Pažinojau daug vienišų mamų. Mano nuomone, kapitalistinė sistema neatsilygina joms už naujos kartos auginimą. O kur dar smerkiamas sekso srities darbas? Taip ir tampi tuščia vieta.

Įžengusi į trečią dešimtį ir susilaukusi sūnaus ir dukters nuo dviejų vyrų, atsisakiau sekso paslaugų teikimo, stengiausi gyventi įprastesnį gyvenimą.

Santykių su dviem vyrais krizės, nusivylimai parodė – man geriau sekasi gyventi vienai, o kadangi reikėjo maitinti vaikus, vėl grįžau į darbą sekso srityje.

Žmonės mano, kad sekso palydovės darbas siaubingas, traumuojantis, bet asmeniškai man kur kas sunkiau auginti mažus vaikus. Kol vaikai žaisdavo žaidimų aikštelėse, buvimas su klientais, bendravimas su kolegėmis bordelyje ir disko muzikos klausymasis man atrodydavo tarsi poilsis.

Pamenu, vienos atostogos su vaikais buvo tikras pragaras. Poros metų sūnų ištiko isterija, turėjau tempti jį per visą oro uostą, per keleivių saugos patikrą ir per lauką iki lėktuvo. Lėktuvo kėdėje jis kaukė tarsi sirena, visi keleiviai siuntė mums guminukų, nosinaičių ir klausinėjo: „Kaip jūs?“

Kai grįžau iš atostogų, merginos paklausė: „Tikriausiai sunku buvo, ar ne?“

Dirbti ir gyventi dviejuose pasauliuose sunku. Naktimis dirbdavau, anksti ryte turėdavau pagaminti pusryčius, pabūti su vaikais. Dieną stengdavausi numigti, bet tokie nusnūdimai neprilygsta nakties miegui.

Kita vertus, džiaugiausi, kad galiu dirbti sekso srityje ir nereikia skursti. Žvelgdavau į miegančius vaikus ir galvodavau – viskas bus gerai.

Vienišos motinos gyvenimas neįsivaizduojamas be auklių. Kaip aukštos klasė sekso darbuotoja galėjau sau leisti geras aukles, gerbiančias mano privatumą, kita vertus, tokių sunku rasti.

Kai žmonės sužino, kad dirbi suaugusiųjų industrijoje, dažnai mėgina manipuliuoti, išgauti iš tavęs kuo daugiau pinigų. O jei auklė neateina, griūva visos dienos planai, gali netgi prarasti klientus.

Kai grįžau prie darbo ir ėmiau uždirbti vis daugiau pinigų, pasitobulinau kūną, ėmiau vaikščioti į kosmetines procedūras, kad atrodyčiau seksualiau, geidžiamiau su trumpoms suknelėmis. Tapau vyrų magnetu, ėmiau spinduliuoti seksualumą.

Madison Ashton

Įprastai būdavau pernelyg pavargusi, kad pastebėčiau mane varstančius žvilgsnius, kai atvažiuodavau pasiimti vaikų iš mokyklos, ar suokalbiškus moterų veidus, kurių išraiškos byloja: „Aptarsime tą k...ę, kai tik išeis pro vartus.“ Galiausiai paaiškėjo, kad atrodžiau joms keista ir gąsdinanti.

Mokykloje buvo dvi stovyklos – tų, kurie elgdavosi maloniai, ir smerkiančiųjų, kurie nė nesistengė slėpti nepritarimo.

Natūralu, kad į tokius žmones stengiesi nekreipti dėmesio, bet vaikai nemėgsta išsišokimų. „Būk gera, apsirenk kaip mama“, – prašydavo jie manęs. Pripažįstu – mūvėdavau aptemptas kelnes su giliais skeltukais, būdavau nusirudinusi su dirbtinio įdegio kremais, prie veido laikydavau šaldytų žirnelių pakelį po korekcijos lazeriu.

Galiausiai teko pasišnekėti su vaikais apie mano profesiją, nes jie susivokė, kad kažkas čia ne taip.

Kai mano dukteriai buvo 14 metų, ji ėmė klausinėti: „Kaip susipažinai su mano tėvu?“

O juk aš susipažinau su jos tėvu, dirbdama sekso srityje, jis buvo mano klientas. Tėvo istorija vis keitėsi, man buvo sunku jai paaiškinti. Kartą pasakiau: „Jam buvo gėda, o man ne, bet nenoriu, kad girdėtum sąvokas, kurioms esi dar per maža.“

„Vaje, tu – striptizo šokėja?“, – paklausė ji.

„O ne. Aš – palydovė, aukščiausios klasės.“ Jai buvo sunku suprasti, kaip jos tėvas galėjo būti klientu.

Sūnus jau buvo paauglys ir sužinojo apie mano darbą iš laikraščių (2012 m. visuose laikraščiuose rašė apie mano ir buvusio mano partnerio ginčą teisme).

Sūnus neturėjo supratimo, ką dirbu, tas berniukas gynė mamą, buvo pastatęs man tvirtą pjedestalą, kurio jokia audra negalėjo nuversti.

Kartą mokykloje vaikai ėmė jį erzinti: „Tavo mama – pornožvaigždė.“ Jis atrėžė: „Taip.“

Jis žino, kokia mano profesija, tik nenori apie tai kalbėti. Jis taip pat žino, kad neturėjau galimybės mokytis, kad reikėjo iš kažko gyventi, kad aš stengiausi taip, kaip tuo metu sugebėjau. O šiaip jam keista ir nesmagu apie tai kalbėti, todėl mes neaptarinėjame mano profesijos.

Sekso darbuotojus slegia stigma, ką gi – ji darbo sekso srityje dalis, sunkumas. Daugybė žmonių, kuriems realiai tai nerūpi, kažkodėl smerkia, griebiasi įžeidinėjimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (226)