Visiems girdėtas posakis byloja, kad geriausias būdas užmiršti buvusį mylimąjį – susirasti, kas jį pakeistų. Nors ši strategija nebūtinai pasiteisina arba ne visiems yra priimtina, kai kurios moterys pavyzdžiais iš asmeninės patirties gali įrodyti, kad naujo partnerio paieškos – daug malonių akimirkų žadantis užsiėmimas.

Toliau pateikti portale „Men‘s Health“ išspausdinti 7 moterų prisipažinimai, atskleidžiantys, kokių aistrų pavyksta patirti su partneriais, kurių glėbyje atsiduriama vien siekiant rasti nusiraminimą po įvykusių skyrybų.

Susidėjau su dešimčia metų jaunesniu...

„Aistringiausią nuotykį po įvykusių skyrybų patyriau su 23-ejų metų jaunuoliu. Man tada buvo 33-eji. Mes darėme viską, apie ką kada nors esu svajojusi. Jis buvo nuostabus, žavingas ir davė visa tai, ko man reikėjo, kad vėl pasijusčiau savimi po ištisą dešimtmetį slėgusio žmonos ir motinos statuso“, – atvirauja Liza.

Ištisą valandą mane glamonėjo...

„Kai tapau pirmakurse, mane paliko dar nuo koledžo laikų turėtas vaikinas. Jis sakė nesąs pasirengęs prisiimti kokių nors rimtų įsipareigojimų, nors, tiesą sakant, pats buvo mūsų santykių iniciatorius ir jau po trečio pasimatymo pristatė mane savo motinai“, – pradeda savo pasakojimą 24-erių metų Nina.

„Kai uždariau jo buto duris, gavau bičiulio, su kuriuo esu siejama vien lovos reikalų, žinutę, ir neužilgo patyriau ištisą valandą trukusį malonumą. Jis nepailsdamas tenkino mane oraliniu būdu (o mano buvusiojo tai juk tikrai nežavėdavo!)“ – sako moteris.

„Jau kitą rytą prie mano durų apsireiškė tas, kuris tik vakar buvo apsisprendęs skirtis. Dabar jis jau maldavo, kad vėl būtume kartu. Bet aš manau, kad jo pasiūlymą atmesiu“, – sako Nina.

Flirtavau su nauju bendradarbiu...

„Tai nutiko, kai persikėliau į naują miestą, manydama, kad taip bus paprasčiau atversti naują gyvenimo puslapį. Po porą savaičių trukusio flirto su naujuoju darbo vadovu vieną dieną mes nuėjome papietauti. Kai grįžinėjome prie jo automobilio, buvome apimti kuo didžiausios aistros vienas kitam“, – prisipažįsta 38-erių Kelly.

„Tuo metu pas mane buvo laikinai apsistojęs mano tėvas. Jis bet kurią akimirką galėjo grįžti, todėl privalėjome būti ypač apdairūs. Visgi kai galop atsidūrėme lovoje, abu tarsi proto netekome. Kadangi mano buvusysis galėtų pretenduoti nebent į D lygą sekso srityje, aistringa sueitis su kitu partneriu privertė mane kaipmat jį pamiršti“, – tvirtina moteris.

Kelionę namo vainikavo seksualinis nuotykis traukinio vagone...

„Praėjus vos kelioms dienoms po skyrybų, sutikau savo studijų laikų meilę. Tai buvo atsitiktinis susitikimas: ir jis, ir aš atsidūrėme tame pačiame į gimtąjį miestą riedėjusiame traukinyje. Viskas baigėsi aukščiausio laipsnio pasitenkinimu tiesiog vagone. Turiu prisipažinti, kad nuo to karto traukiniai tapo mano seksualinis fetišas“, – pasakoja 39-erių Stefani.

Mylėjomės ištisą naktį – nė kiek neperdedu...

„Kai pagaliau ryžtingai nutraukiau gyvenimą pradėjusius nuodyti santykius, vienam kartu dirbusiam vaikinui, su kuriuo visada mėgau nekaltai paflirtuoti, pasiūliau kartu pavakarieniauti. Po kelių taurių prisipažinau, kad vienišauju, o dar po kiek lauko abu nuogi jau gulėjome mano lovoje. Nejutome nė menkiausio drovumo, visiškai vienas kito nesivaržėme. Vėl ir vėl atsidavėme aistrai, kol pro langą ėmė skverbtis ryto saulės spinduliai. Niekada nepamiršiu, kokį palengvėjimą man atnešė ta aistringa naktis ir kaip atrodė jo veidas, kai tenkindamas mane oraliniu būdų stengėsi išlaikyti akių kontaktą“, – pasakoja 29-erių metų Esther.

Orgazmą patyriau kino salėje...

„Būdama 45-erių metų patyriau nuotykį su išvaizdžiu 29-erių metų vyriškiu. Per patį pirmą pasimatymą mes nutarėme nueiti į kiną. Dar seansui nesibaigus aš jau buvau patyrusi orgazmą: jis sugebėjo mane patenkinti tiesiog kino salėje. Ilgainiui mūsų keliai išsiskyrė, bet iki šiol laikau jį vienu iš savo draugų“, – prisiminė 51 metų Providence.

Tai buvo pats aistringiausias seksas...

„Kai ilgalaikiams mano santykiams su mylimu žmogumi atėjo galas, aš tiesiog nežinojau, ko griebtis. Nesijaučiau ypač seksuali, bet ėmiau bendrauti su vienu senu pažįstamu ir jis pakvietė mane į vien tik seksui skirtą pasimatymą (dėl to, mes, aišku, iš anksto susitarėme). Prisipažinsiu, kad iš pradžių nervinausi, tačiau kai susitikome, viskas pasirodė daug paprasčiau nei maniau. Tiesą sakant, tai buvo aistringiausias seksas per visą mano gyvenime. Jis norėjo, kad tokie pasimatymai vyktų reguliariai, tačiau man pakako ir to vieno karto, kad suprasčiau, jog pasaulis kupinas dar neatrastų malonumų“, – sako 28-erių Julie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)