Net ir mokslininkai šiuos faktus linkę patvirtinti. Lytinių santykių metu smegenys į kūną siunčia hormonų ir neurocheminių medžiagų jūrą, kurioje itin svarbi vieta tenka oksitocinui, dar žinomam meilės hormono pavadinimu. Hormonas oksitocinas stiprina pasitikėjimo, saugumo, artumo ir meilės jausmus. Kai su partneriu liečiatės kūnais, net ir dar neprasidėjus sueičiai, jau galite džiaugtis teigiamu hormonų poveikiu jūsų organizmams.

Kaip rašo womenshealthmag.com, yra ir papildomų dalykų, kuriuos įtraukę į seksualinių santykių pasaulį dar labiau sutvirtinsite ryšį su partneriu.

Štai 7 nesudėtingi patarimai, kuriuos tiesiog būtina išmėginti jau šį vakarą.

Nebijokite skleisti garsų

Net jei jūsų uždarumas ir kuklumas pasireiškia lovoje, žinokite, kad neskleisdami jokių garsų sekso metu prarandate progą sustiprinti jus su partneriu siejantį įryšį. Būtinai išsakykite antrajai pusei, kurie dalykai jums patinka, o kurie – ne. Jei turite šiek tiek daugiau drąsos, garsais reikškite malonumą, kurį patiriate.

Giliai kvėpuokite

Gilus kvėpavimas padeda dalintis malonumu, o jus su partneriu vienijanti būsena sustiprins teigiamus pojūčius. Žmonės mokomi tantrinio sekso metu kvėpuoti kartu, tokiu būdu stiprinti rytį ir didinti erotiškumą.

Jokių elektronikos prietaisų

Bet kokia kaina venkite trikdžių. Pasirūpinkite, kad televizorius būtų išjungtas, o išmanusis veiktų tyliuoju režimu. Savaime suprantama, tiesiog privalu nepraleisti galimybės stiprinti santykius.

Jokių gyvūnėlių miegamajame

Daugybė žmonių miega lovoje su augintiniais, nors iš tiesų labai glumina situacija, kai jums mėgaujantis sekso malonumais šuo ar katė jus stebi.

Miegamasis kaip šventovė

Jūsų miegamasis turėtų tapti vieta, kurioje liejasi meilė ir laikas skiriamas poilsiui. Tai jokiais būdais negali būti vieta, kurioje dirbama, apmokamos sąskaitos, kalbama telefonu ir pan. Specialistai rekomenduoja kompiuterių į miegamąjį nesinešti ir šioje patalpoje nekrauti išmaniųjų. Elektronikos prietaisai ne tik trikdo dėmesį, bet ir atima itin bangų laiką, kurį galima skirti bendravimui su antrąja puse.

Plačiai atmerktos akys

Daugelis linkę sekso metu užsimerkti, tačiau patartina bent dalį laiko būti atsimerkus. Atliktų tyrimų rezultatai rodo, kad tie asmenys, kurie žvelgia vienas kitam į akis būdami arti, gali džiaugtis didesniu artumo ryšiu. Taigi kitą kartą mylėdamiesi nepamirškite apdovanoti vienas kito jaukiais žvilgsniais.

Planuokite romantišką vakarą

Juk ne visada pavalgyti vykstame į prabangų restoraną. Kartais mėsainis tinka kuo puikiausiai, tačiau nuolat vartojamas greitas maistas nėra gera mintis. Seksualinių santykių srityje „greitu maistu“ taip pat nevertėtų maitintis nuolat, kartais skiriant laiko ir pastangų penkių patiekalų vakarienei paruošti. Taigi rekomenduojama bent kartais turėti žvakių, flirtuoti, nepamiršti mielų paerzinimų ir preliudijų. Jei taip elgsitės, seksas bus malonesnis ir ypatingesnis, o tai laikui bėgant padės stiprinti ryšį su partneriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (334)