Realūs nutikimai iš šeimyninių porų gyvenimo, paskelbti womansday.com, rodo, kad svarbu neprarasti nuovokos, drabužių ir humoro jausmo. Na, ir atsiminkite – galiausiai jie suaugs ir ims baimintis, kad jūs neįeitumėte į kambarį JŲ intymių santykių metu. Saldi keršto akimirka...

1. Pasakykite, kad vienas kitą kutenote

„Vieną vakarą džiaugėmės, kai du mūsų vaikai anksti nuėjo miegoti. Bet po 10 min. mums „bešvenčiant“ į miegamąjį staiga įėjo penkiametė duktė, išsigandusi pelėdos ūbavimo už lango (beje, ten iš tiesų ūbavo pelėda, ne mes). Vyras pašoko ir susigėdęs nubėgo į vonios kambarį, o aš pasakiau dukteriai, kad mes vienas kitą kutenome. „Kodėl kutenotės be pižamų? – paklausė ji. Aš atsakiau: „Nes be pižamų labiau kutena.“ Dawn C., 38 m., Rančo Kordova, Kalifornijos valstija, JAV.

2. Paverskite viską juokais

„Atostogavome Palm Springse su vyru ir dviem sūnumis, kuriems tada buvo 8 ir 10 metų. Vieną vakarą po kelių vyno taurių susodinome vaikus žiūrėti filmuko, užsidarėme gretimame kambaryje ir pradėjome kvailioti. Seksas buvo puikus – per atostogas seksas visada puikus – mes atsidavėme malonumui. Deja, nepastebėjome, kaip į kambarį įėjo jaunesnis sūnus, paskui nubėgo ir atsivedė vyresnį brolį pažiūrėti. Reginys buvo šokiruojantis – kadangi buvo karšta, mes neapsiklojome ir mylėjomės absoliučiai nuogi. Aš apsirengiau ir nuėjau į kitą kambarį, kuriame jie krizeno ir apsimetė žiūrintys televizorių. Galiausiai vyresnysis pasakė: „Niekada negalėsiu pamiršti to vaizdo.“ Klaikus pažeminimas! Pasakiau, kad suprantu, kaip visiems nesmagu, ir jau po kelių minučių iš to juokėmės. Dabar mūsų berniukams 20 ir 22 metai, jie pasišaipo iš mūsų, primindami tą dieną. O aš juokais atsakau: „Na bent jau pamatėte mamą ir tėtį pačiame gražume.“ Lori B., 49 m., Los Andželas, Kalifornijos valstija, JAV.

3. Jei nepavyko, bandyk dar kartą

„Mus su vyru užklupo du kartus tą pačią dieną. Šeštadienį daug flirtavome, tad kai mūsų 4 metų duktė prilipo prie serialo vaikams „Blue‘s Clues“, mes nuskubėjome į miegamąjį antrame aukšte užsiimti suaugusiųjų reikalais. Tuo metu mūsų miegamasis buvo be durų (užsitęsęs remontas), o po kelių minučių pamačiau, kad ji mus stebi. Laimė, gulėjome po antklode, taigi liovėmės glamonėtis ir liepėme jai eiti žemyn. Po kelių valandų ji atsigulė miegoti pietų, o mes nuskubėjome į viršų baigti to, ką buvome pradėję. Kai jau įsijautėme, tarpdury pasigirdo: „Mamyte, aš nemiegu.“ To jau buvo per daug – pasakiau vyrui, kad nebus jokio sekso, kol jis neįstatys durų. Tą patį vakarą jis jas įstatė.“ Anne A., 22 m., Vernonas, Konektikuto valstija, JAV.

4. Pasakykite, kad susapnavote baisų sapną

„Kai mano dukteriai buvo treji, ji įėjo pas mus į miegamąjį ir paklausė: „Mamyte, ar namuose yra laukinių žvėrių? Aš juos girdėjau.“ Mes atsakėme: „Ne, brangioji, tikriausiai susapnavai.“ Nemanau kad ji ką nors matė, nes buvo naktis, o šviesa nedegė, tačiau mes su vyru iki šiol juokiamės, tai prisiminę.“ Dafna M., 38 m., Denveris, Kolorado valstija, JAV.

5. Nekalbėkite pilna burna

„Kai 11 metų duktė mus užtiko, jau buvome kalbėję apie paukščiukus ir bitutes, su sekso pagrindais ji buvo supažindinta. Bet niekas negalėjo paruošti jos – ir mūsų – tai akimirkai, kai ji mane užtiko, taip sakant, pilna burna. Supratau, kad ji pasišlykštėjo, bet jaučiau, kad turiu pasakyti, ką dariau, taigi pasisodinau ją ir papasakojau apie oralinį seksą. Buvo labai nejauku, bet geriau, kad ji išgirdo tai iš manęs, o ne iš draugų.“ Cindy F., 37 m., Talsa, Oklahomos valstija, JAV.

6. Netriukšmaukite

„Kai mano vyriausiai dukteriai buvo 15 metų, pabudusi vieną rytą radau telefone tris jos žinutes. 23.44 val.: „Jūs mirtinai mane išgąsdinote.“ Antra žinutė 23.48 val.: „Girdžiu tave ir tėtį. Nenoriu pabusti nuo tokių garsų.“ Galiausiai 23.58 val.: „Kitą kartą įsijunkite radiją ar ką nors.“ Kaip nesmagu, atleisk, brangioji.“ Julie H., 37 m., Treisis, Kalifornijos valstija, JAV.

7. Suverskite bėdą skalbimo mašinai

„Vieną vakarą vaikams sumigus (bent jau aš maniau, kad jie miega), mes su vyru „išdykavome“. Po sekso į duris pasibeldė mūsų 5 metų duktė. Skubiai apsiklojome, tada pakviečiau ją įeiti. Švelniu, nekaltu balseliu ji sako: „Mamyte, skalbimo mašina išsijungė.“ Sutrikusi pralemenau, kad nesuprantu, ką ji kalba. Pajutau, kad lova dreba ir atsisukusi pamačiau vos juoką nulaikantį vyrą. Tada man pasidarė aišku – ji tikriausiai girdėjo, kaip galvūgalis dunksėjo į sieną. Paskubomis atsakiau: „Ak, taip, pamiršau, kad vakare skalbiau kojines. Ačiū, kad pasakei. Grįžk į lovą, širdele.“ Nuo tada mūsų kodinis pavadinimas seksui buvo „kojinių skalbimas. Tammy M., 27 m., Džeksonas. Misisipės valstija, JAV.

8. Vėlai vakare nevalgykite

„Vieną vakarą mus su vyru apėmė romantiška nuotaika. Jau be drabužių nuėjome į virtuvę atsigerti. Nebijojome, nes mūsų vaikai buvo maži. Vyrui atidarius šaldytuvo dureles, aš atsiklaupiau ir ėmiau jį tenkinti oraliniu būdu. Staiga išgirstu ploną balselį, vis dar apžiojusi vyro penį, pasuku galvą ir mano akys susiduria su 2 metų sūnaus akimis. Džiaugiuosi, kad jis buvo per mažas suprasti, kas vyksta, ar tai atsiminti (ir jam nebuvo padaryta psichologinė žala).“ Melissa R., 32 m.,

9. Pasiteisinkite sapnavę košmarą

„Vieną naktį pačiame sekso įkarštyje į miegamąjį įpuolė 8 metų sūnus. Išgirdęs mano dejones, jis pagalvojo, kad sapnuoju košmarą, taigi norėjo mane pažadinti ir pasakyti, kad viskas gerai, kaip aš darau, kai jis susapnuoja baisų sapną. Dabar suprantu – tai miela, bet tada buvome per daug šokiruoti, kad tai įvertintume.“ Jess T., Vudbridžas, Virdžinijos valstija, JAV.

10. Pasakykite, kad ieškojote lempučių

„Visą dieną puošę namus Kalėdoms, mudu su vyru jaukiai įsitaisėme svetainėje su vyno taurėmis ir grožėjomis papuošimais. Kiek įkaušę nusprendėme, kad būtų smagu padaryti TAI prie Kalėdinės eglutės. Mūsų svetainė neturi durų. Baigę tai, ką planavome, pamatėme jauniausią dukterį, kuriai tuo metu buvo treji, stovinčią ir žiūrinčią į mus. „Tėtis padėjo mamytei ieškoti sudužusių lempučių“, – mikčiodamas ištarė vyras. Duktė gūžtelėjo pečiais ir apsisukusi nuėjo į savo kambarį. Vis dar juokiamės, tai prisiminę, ir pasvarstome, kur, jos nuomone, tėtis ieškojo sudužusių lempučių.“ Jane P., 33 m., Vankuveris, Vašingtono valstija, JAV.

11. Apdairiau bučiuokitės

„Glamonėjomės ant sofos, tik staiga prieš akis išniro mūsų dvejų metų dukters veidas ir ji pamėgino įsiterpti į mūsų žaidimą. Kelias minutes visaip stengiausi išvengti jos bučinių pražiota burna. Nuo tada viskas, kas karščiau už pakštelėjimą, lieka už uždarų durų.“ Bekky C., 25 m., Sietlas, Vašingtono valstija, JAV.

12. Rakinkite vonios duris

„Vieną šeštadienio popietę maudžiausi po dušu. Mano vyras ekspromtu nusprendė prisijungti seksui duše. Vaikai žaidė savo kambariuose, o aš pamaniau, kad vyras užrakino vonios duris. Staiga į vonios kambarį įžengė mūsų 4 metų duktė su geriausia savo drauge. „Ką čia veikiat?“ – paklausė ji. „Prausiame vienas kitą“, – atsakiau. „Gerai, bet gal galite pirma sutepti mums sausainių su riešutų sviestu?“ Ir pro dušo užuolaidą ištiesė mums pakelį sausainių, žemės riešutų sviesto stiklainiuką ir peilį.“ Jenny A., 36 m., Leitonas, Jutos valstija, JAV.

13. Būkite apdairesni

„Mūsų jauniausioji, kuriai devyneri, vis dar miega kartu su mumis. Mums patinka su ja apsikabinti, bet kai neseniai duktė kuo mandagiausiai pareiškė galinti miegoti prie krašto, kad mama ir tėtis turėtų laiko sau, persigalvojome. Akivaizdu, kad ji ne visada miegodavo, kaip mes manėme.“ Charlene M., Meipl Valis, Vašingtono valstija, JAV.

14. Stebėkite, kas vyksta aplink

„Vieną rytą mano chalatas ir apatiniai tebegulėjo prie lovos po vėlyvo vakarykščio sekso. 5 metų dukrelė įėjo palinkėti labo ryto ir susidomėjo, kodėl vidury nakties nusivilkau apatinius drabužius. „Ir tau nutiko nelaimė? (Turėjo omenyje, kad naktį prišlapinau į lovą)“. Atsakiau: „Ne, bet tau nutiko nelaimė? Kodėl nepakvietei manęs?“ Ji pareiškė: „Atėjau, bet jūs buvote užsiėmę, todėl išėjau.“ Mano vyras išraudo... Iki šiol nežinome, kada ji buvo atėjusi ir ką matė.“ – Marcy D., 38 m., Redlansas, Kalifornijos valstija, JAV.

15. Pasistenkite neišvaryti vaikų iš miegamojo

„Turiu įprotį visada palikti miegamojo duris atidarytas, kad girdėčiau vaikus. Vieną vakarą su vyru ėmėme mylėtis ir staiga išgirdome ploną balselį: „Mamyte?“ Savaime suprantama, pamiršau uždaryti duris. Mūsų 2 metų mažylis stovėjo sutrikęs. Jam prireikė ant puoduko, taigi jis atėjo pas mus. Vyras taip sutriko, kad pašoko ir užtrenkė jam panosėj duris šaukdamas: „Esi jau didelis berniukas, pats nusišlapink!“ Mano sūnus ir nusišlapino – ant grindų prie miegamojo durų. Paskui jis pradėjo verkti, tada aš nusiminiau, o mano vyras galiausiai pasidavė. Turbūt nereikia nė sakyti, kada tą vakarą visi nuėjo miegoti liūdni.“ Kellie L., 38 m., Baltimorė, Merilandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)