Interviu „Entertainment Tonight“ H. Mirren atskleidė savo laimingos santuokos paslaptį – su vyru jie vis dar kartu, nes daug laiko praleidžia... atskirai.

Turint omenyje tebesitęsiančią puikią aktorės karjerą visai nenuostabu, kad 70 metų moteris vis dar labai užsiėmusi. Šiuo metu ji pristato savo juostą „Akis iš dangaus“ („Eye In The Sky“), yra „L'Oreal“ odos priežiūros produktų linijos „Age Perfect“ veidas ir netgi rado laiko suvaidinti socialinėje reklamoje, raginančioje nesėsti prie vairo išgėrus, kuri skirta renginiui „Super Bowl“.

Aktorės sutuoktinis Tayloras Hackfordas taip pat mėgaujasi sėkminga Holivudo režisieriaus karjera, tačiau tai netrukdo porai puoselėti savo santykių.

Kadangi dėl įtemptų darbo grafikų sutuoktiniai labai dažnai būna atskirai, regis, mylimo žmogaus nebuvimas šalia verčia judviejų širdis plakti greičiau. „Mes siaubingai vienas kito pasiilgstame, – sakė H. Mirren, – todėl atskirai praleistas laikas nebūtinai yra blogas dalykas“.

Holivudo aktorė tvirtina, kad tai tik viena iš priežasčių, kodėl jie kartu. Kad santuoka tęstųsi, taip pat labai svarbu „išklausyti kitą žmogų, suteikti kitam žmogui erdvės būti tuo, kuo jis yra“. „Žinoma, svarbu suteikti erdvės ir paramą profesiniame gyvenime ir darbe… Tačiau tai galioja abiem pusėms“, – pridūrė H. Mirren.

H. Mirren ir T. Hackfordas susipažino 1985 metais juostos „Baltosios naktys“ („White Nights“) filmavimo aikštelėje. Galiausiai 1997 metais jiedu susituokė.

„Man labai pasisekė“, – yra sakiusi aktorė apie savo santuoką.

Visoms įsimylėjusioms porelėms laukiant Valentino dienos, H. Mirren primena, kad meilė yra ne vien romantika.

„Žmonės tampa poromis dėl kitų priežasčių nei seksas, ir, nors tai daugumai porų pradžioje yra labai svarbu, ne dėl to santuokos turi tęsinį, – sakė aktorė 2013 metais viename interviu. –

Mūsų visuomenėje nepakankamai pripažįstama partnerystės galia santuokoje. Štai dėl ko, o ne dėl sekso, santuokos yra sėkmingos“.
Helen Mirren su vyru Tayloru Hackfordu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)