40 proc. moterų prisipažino turėjusios draugę, kuri patvirtintų jos „alibi“, padėtų nuslėpti romaną ir suteiktų galimybę dažniau susitikti su meilužiu.

Nors vyrai dažnai nutaria susitikimo vietą laikyti paslaptyje, tik 6 proc. turi nuolatinį „alibi“.

Pusės vyrų ir 21 proc. moterų neištikimybė buvo atskleista partneriui aptikus telefonines žinutes ar skambučius, rodo IllicitEncounters.com apklausa.

IllicitEncounters.com atstovė spaudai Sara Hartley sakė, kad neapdairūs vyrai dažnai palieka savo mobiliuosius telefonus be priežiūros, taip suteikdami moterims galimybę juos patikrinti.

„Paaiškėjo, kad norėdami nuslėpti savo neištikimybę, vyrai gali būti neįtikėtinai neapdairūs. Moterys daug rečiau pamiršta išsiregistruoti iš privačių elektroninio pašto dėžučių ir „Facebook“. Be to, susirašinėjimui su meilužiu jos dažnai naudoja specialiai tam susikurtą elektroninio pašto adresą ir kitą SIM kortelę“, – sako ji.

Technologijos gali atskleisti neištikimybę – viena įtartina žinutė ar elektroninis laiškas, ir viskas gali išaiškėti. Moterys dažniau pasipasakoja draugėms ir susikuria „neištikimybės draugių tinklą“, kuris padeda išsisukti, jei partneriui kyla įtarimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)