Sekse moterims svarbesnis emocinis pasitenkinimas

Kai kurioms moterims romantika būtina kaip oras, tačiau dauguma dailiosios lyties atstovių kartais svajoja apie laukinį seksą ir emocijos tokiais atvejais tikrai negriežia pirmuoju smuiku, pirmąsias pozicijas užleisdamos kūniškiems geiduliams.

Vienos nakties nuotykiai moterų netenkina, jos ieško tik ilgalaikių santykių

Dar vienas mitas, paremtas klaidingu įsitikinimu, jog visos moteris tik ir svajoja apie tai, kaip susirasti vyrą ir pririšti jį prie savęs – būtent dėl šios priežasties jau pirmą vakarą tinkamą kandidatą bando įsitempti į lovą. Iš tikrųjų viskas ne taip – dailiosios lyties atstovės neretai ieško vyro, kuris tiesiog tą vakarą padėtų jai atsipalaiduoti. Daugiau iš šio vyruko jai paprasčiausiai nereikia.

Kiekvienas meilės aktas būtinai turi baigtis moters orgazmu

Moters orgazmas neretai tampa vieninteliu vyro tikslu, kurį tiesiog būtina pasiekti. Stipriosios lyties atstovai privalo suvokti, jog jų mylimosios organizmas kartais visiškai nepriklauso nei nuo partnerio judesių intensyvumo, nei nuo sueities trukmės. Tiesiog pasistenkite suprasti savo vienintelės jausmus – galbūt šiandien ji tiesiog nepasirengusi sekso maratonui.

Kiekviena moteris turi legendomis apipintą tašką G

Tai neginčijama tiesa, tačiau tikrai ne kiekvienos moters taškas G yra tokia jau stipri erogeninė zona. Taigi tai reiškia, jog stipriosios lyties atstovams nevertėtų stengtis žūtbūt jį surasti – mylima moteris pati pasufleruos, kur glamonėdamas mylimasis gali ją išvesti iš proto.

Moterims sekso reikia mažiau nei vyrams

Manyti, jog moterims sekso pakanka vos kelis kartus per mėnesį, švelniai tariant, klaidinga. Sekso troškimą moteriai įskiepijo pati Motina Gamta. Be to, noras mylėtis priklauso ir nuo organizmo ciklų, kuriems taip paprastai įtakos nepadarysi. Būtent dėl šios priežasties moteris kartais negali adekvačiai reaguoti į mylimojo iniciatyvą, tačiau tai nereiškia, jog ji nenori sekso.

Jeigu jūsų mylimoji svajoja apie kitus, ji nebepriklauso jums

Toks įsitikinimas kvepia egoizmu – nei vienas žmogus šiame pasaulyje negali visą laiką galvoti vien apie savo vienintelę antrąją pusę. Todėl faktas, kad jūsų mylimoji kartais pasvajoja apie kitą, visiškai normalus. Ir nereikia fantazijų painioti su realybe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)