Angelina Jolie, Bradas Pittas, Jennifer Aniston

Angelina Jolie ir Bradas Pittas susipažino „Mr. & Mrs. Smith“ (liet. „Ponas ir ponia Smitai“) filmavimo aikštelėje. Iš pradžių pora nerado bendros kalbos: kaip vėliau prisipažino A. Jolie, Pittas pasirodė jai arogantišku savimyla. Tuo tarpu pati aktorė, kuri tuo metu buvo paskendusi meilės nesėkmėse, B. Pittui pasirodė labai irzli. Filmavimo aikštelėje karaliavo chaosas, aktoriai nuolatos pykosi, kol vienas filmavimo grupės narių neužrakino jų viename vagonėlyje. Aktoriai jame trumpai pasibarė, o vėliau tarp jų įsižiebė aistra. Tuo metu vedęs B. Pittas paprašė J. Aniston skyrybų bei pradėjo kurti santykius su viena seksualiausių pasaulio moterų.

Ryanas Phillippe‘as, Abbie Cornish, Reese Witherspoon

Filmavimo aikštelėje prasidėjo ir Ryano Phillippe‘o bei Abbie Cornish romanas. Būtent kino juostos „Stop-Loss“ filmavimo metu R. Phillippe‘as buvo neištikimas žmonai Resse Witherspoon – vėliau dėl to pora išsiskyrė. Tiesa, pastaruoju metu geltonoji žiniasklaida praneša, jog buvosi pora ir vėl gali susibėgti: aktorius dažnai pradėjo interviu metu aiškinti, jog jį ir R. Witherspoon sieja daugiau nei šilti santykiai, o pati aktorė mielai dalijasi šeimyninių pasivaikščiojimų su vaikais detalėmis.

Angelina Jolie, Johnny Deppas, Vanessa Paradis

Apie A. Jolie ir J. Deppo romaną pradėta kalbėti prieš metus, kai filmo „Turistas“, kuriame vaidino abu aktoriai, prodiuseriai papasakojo apie erotiškiausią filmo epizodą. Erotinė scena duše su A. Jolie ir J. Deppu iš kantrybės išvedė aktoriaus žmoną Vanessą Paradis. Žmonos priekaištų prisiklausęs aktorius filmo premieroje netgi nedrįso prieiti prie A. Jolie, kuri taip pat nė minutei nebuvo palikusi B. Pitto.

Ryanas Reynoldsas, Sandra Bullock, Scarlett Johansson

34-erių Ryano Reynoldso ir 46-erių Sandra‘os Bullock pažintis užsimezgė 2009-aisiais juostos „The Proposal“ (liet. „Pasiūlymas“) filmavimo metu. Tarp aktorių atsiradusią kibirkštį pastebėjo visi: netgi tuo metu buvusi Ryano žmona Scarlett Johansson paklausė S. Bullock, ar jai patiko bučiuotis su jos vyru. Tai įvyko MTV Movie Awards-2010 ceremonijoje. Kai neseniai pora nutarė išsiskirti ir padavė skyrybų dokumentus, R. Reynoldsas pradėjo susitikinėti su S. Bullock, nors žurnalistams jis nepripažino, jog santuoka iširo dėl meilės istorijos filme „The Proposal“.

Uma Thurman, Andre Balazsas, Naomi Campbell

Holivudo spindesys nepadeda Umai Thurman meilės reikaluose: jos santykius su vyrais persekoja alkoholizmas ir neištikimybė. Pavyzdžiui, viešbučių tinklo savininkas Andre Balazsas, likus kelioms dienoms iki sužieduotuvių, buvo neištikimas Umai su modeliu Naomi Campbell. Apie jų intymius santykius aktorė sužinojo kiek vėliau: praėjus kelioms dienoms po to, kai buvo išsiuntinėti kvietimai į vestuves. Laikraščiai mirgėjo N. Campbell ir A. Balazso nuotraukomis, kuriose pora apsikabinusi išeina iš restorano ir eina viešbučio link.

Justinas Timberlake‘as, Cameron Diaz, Scarlett Johansson

2006-aisiais Justino Timberlake‘o ir Cameron Diaz pora buvo neišskiriama: muzikantas ir aktorė kartu keliavo, plaukiojo banglentėmis, apsipirkinėjo. Santykiai pašlijo, kai buvusiam Britney Spears vaikinui prireikė S. Johansson vaizdo klipo „What Goes Around Comes Around“ filmavimui. Tai tapo didelio Cameron pavydo priežastimi – dėl ko vėliau pora išsiskyrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)