Jis nori:
- kad moteris kuo dažniau sutiktų mylėtis;
- kad ji provokuotų vyrą ir būtų intymių santykių iniciatorė;
- kad ji prisipažintų, jog seksas jai patinka ir nesigėdytų to parodyti;
- kad sekso metu į moterį būtų malonu žiūrėti.

Ji nori:
- jaustis mylima, geidžiama, saugia;
- įsitikinti, kad vyras jai bus švelnus ir rūpestingas;
- kuo dažniau prisiliesti prie mylimo vyro;
- kalbėtis su juo apie savo jausmus ir išgyvenimus.

Taigi, interesų konfliktas garantuotas. Paklausite, ką daryti? Nieko ypatingo: tiesiog priimti tai kaip neišvengiamybę ir nors kartais į situaciją pažvelgti partnerio akimis.

Kodėl protingoms moterims nesiseka meilėje?

Liūdna, bet faktas - kuo moters intelektas aukštesnis, tuo sunkiau jai būti laimingai asmeniniame gyvenime. Taip nutinka, nes karjeros pasiekusios, finansiškai nuo nieko nepriklausomos moterys nepakenčia ir nepateisina vyrų trūkumų. Su tokiomis moterimis vyrams, kurie neprilygsta jų statusui, yra labai sunku bendrauti, jie jų tiesiog prisibijo.

Mokslininkai pastebi, kad intelektualės dažniau yra linkusios analizuoti santykius vietoje to, kad aistringai į juos nertų. Sveikas protas, aišku, gerai, bet jis dažnai užgniaužia emocijas. Tokios moterys tiesiog neskleidžia šilumos, nėra atviros, o vyrai tai žino, tad aplenkia jas ratu.

Kodėl moterims patinka, kai jas liečia?

Ant moters kūno yra daugiau kaip 10 tūkst. lytėjimo receptorių. Vyrai šiuo požiūriu yra nuskriausti: ant jų kūno tokių receptorių yra viso labo 3 tūkst.

Gamta taip sudėliojo ne veltui: toks jautrumas padeda moterims geriau suprasti vaikų emocijas ir būsenas.

Apsikabinimai, laikymasis už rankos, prisiglaudimai prie partnerio - visa tai dailiosios lyties atstovėms iš tiesų patinka, tai suteikia joms laimės pojūtį. Santykių pradžioje vyrai sutinka su tokiais meilikavimais, mat žino, jog taip moterį lengviau prisivilioti į lovą.

Kodėl sekso metu moteris stebi ir aplinką?

Jeigu intymių santykių metu vyrai tampa akli ir kurti supančiai aplinkai, moterys, priešingai, atkreipia dėmesį į smulkmenas: tai joms per tamsu, tai per šviesu, tai trūksta oro, vaikai nemiega...

Nieko keista, kad tai ypač nervina vyrus. Tačiau tam yra paaiškinimas. Įsivaizduokite besimylinčius pirmykščius vyrą ir moterį. Jei abu būtų matę tik vienas kitą, neilgai trukus virstų gardžiu plėšraus žvėries kąsneliu. Todėl vienas turi budėti. Kas? Ogi tas, kurio smegenys gali susidoroti su keliomis užduotimis vienu metu - moteris.

Kaip padaryti, kad moteris sekso norėtų dažniau?

Vienas dažniausių vyrų intymios sferos skundų - moterys labai retai būna sekso iniciatorėmis. Galima savo vyrui sakyti meilius žodžius, glaustytis prie jo, tačiau geriausias meilės įrodymas jam - sutikimas mylėtis. Tačiau jei moterys sekso norėtų tiek pat kiek ir vyrai, jos neturėtų laiko rūpintis savo karjera, šeimos gerove, vaikų auklėjimu, o nuolat būtų nėščios.

Dar ir šiandien pasitaiko vyrų, kurie yra įsitikinę, kad reikalauti sekso yra jų šventa pareiga. Tačiau šiuolaikinės moterys jau ne tokios paklusnios kaip jų promočiutės. Todėl kuo vyras yra įkyresnis, tuo daugiau šansų, kad jo geismas taip ir liks nepatenkintas.

Yra daugybė kitų kelių, kaip sugundyti moterį. Vyrams pravartu būtų žinoti, kad labiau negu jų styrantis pasididžiavimas moteris jaudina plaunančio indus, vaiką valgydinančio ar sode plušančio partnerio vaizdas. Tokioje situacijoje moterį užplūsta švelnumo banga. Todėl vakarienę mylimajai pagaminusiam vyrui karšta naktis - garantuota.

Vyrai ir moterys pasaulį suvokia skirtingai. Galbūt todėl dailioji lytis vyrus dažnai kaltina egoizmu, o jie moteris - maivymusi ir neatvirumu. Pasak seksologų, sėkmingas poros lytinis gyvenimas bus tuomet, jei partneriai nesmerks vienas kito poreikių, o priims juos ir pagal galimybes tenkins.