Kad kai kuriuos iš jų gundote net vilkėdama paprastą „naminį“ megztinį, minkydama tešlą, o didžiausią staigmeną padarote sutikusi kartu pažvejoti?..

Ir dar – kad didžiausia jūsų konkurentė – ne gatvėje pro šalį pralinguojanti ilgakojė blondinė ar podiumu įnoringai sudėjusi lūputes žingsniuojanti manekenė, o karinių pajėgų tarnautoja arba baltu chalatu vilkinti seselė? Darosi vis įdomiau? Štai daugiau staigmenų iš pačių vyrų lūpų.

Aidas Akcijonaitis, verslininkas

Aidas Akcijonaitis
Seksualumas yra išorinis estetinis jausmas. Vis dėlto moterį puošia ir žvilgsnis, šypsena, manieros. Man labai svarbu, kad moteris būtų įdomi, mokėtų suintriguoti. Seksualiausias drabužis? Aišku, sijonas, nes jo nėra vyriškoje aprangoje. Gaila, kad šiais laikais moterys dažniau renkasi kelnes.

Kokia profesija seksualiausia? Kino režisierės, nes mano žmona turi režisūros diplomą... Bet aplink labai daug žavių moterų – ir sportininkių, ir aktorių. Man nepatrauklios isteriškos moterys, apsimetančios kažkuo kitu, gyvenančios pozuodamos. Nepatinka ir manieringumas, tuščiažodžiavimas.

Raimundas Adžgauskas, fotografas

Moters seksualumas – tai jos išvaizda, intelektas, fantazija. Išsilavinimas suteikia daugiau vaizduotės, kūrybiškumo, o tai man atrodo labai seksualu. Su tokia moterimi gali pajusti daugiau romantikos. Išvaizda? Trumpi sijonai, lyg per prievartą brukamas kūnas – ne man. Vyrai yra kovotojai, užkariautojai, todėl tai, kas lengvai prieinama, jiems nepatrauklu.

Mano nuomone, seksualus yra ne atviras drabužis, o toks, kuris subtiliai pabrėžia kūno linijas, tam tikromis detalėmis užsimena apie erotiką, bet palieka vietos fantazijai. Dėl aukštakulnių nesu pametęs galvos: jie labai tinka žemoms merginoms, bet aukštaūgė gali nuostabiai atrodyti ir su atviromis plokščiapadėmis basutėmis. Taip pat nemėgstu moters kūną darkančių drabužių, lyg maišų, slepiančių kūno linijas.

Atrodo, kad daugelis šiuolaikinių mados kūrėjų nekenčia moterų ir slepia prigimtinį jų grožį. Kokios moters savybės seksualios? Pasitikėjimas savimi, lygiavertis bendravimas. Tikrai ne nuolankumas. Atstumia įžūlumas, bukumas, pigus blizgesys, lengvos šlovės vaikymasis. Seksualiausia profesija? Nuo pat vaikystės žavėjausi seselėmis... Tikrai ne manekenės! Gal dėl to, kad į pastarąsias žiūriu kaip į darbo objektą. Jei reikėtų apibendrinti, šiandien seksualumo etalonu pavadinčiau Cheryl Cole.

Julius Žalakevičius, aktorius

Julius Žalakevičius
Laikysena, akys, balsas, rankos – tai seksualiausi moters bruožai. Būdo savybės? Humoro jausmas, subtilumas, pasitikėjimas savimi. Apranga? Man svarbiau asmenybės visuma, kaip daliosios lyties atstovė save pateikia, kaip jaučiasi. Labai seksualiai atrodo moteris, vilkinti dideliu vyrišku megztiniu, basomis kojomis...

Akį traukia ir baltą chalatą, griežtą dalykinį kostiumėlį dėvinčios moterys. Mūsų gatvėse gražių merginų mažai, daugiau – vilkinčių gražiais drabužiais. Aš kalbu apie iš vidaus spinduliuojančią aurą, istoriją. 1 000 litų vertės suknelė nesuteikia moteriai seksualumo. Graži, seksuali moteris? Sophia Loren, Natalie Imbruglia, iš lietuvių – Vaiva Mainelytė. Kasdieniniame gyvenime svarbiausia, kad moteris būtų lyg draugas, su kuriuo galima neskubant pasivaikščioti, patylėti, parinkti žibučių, gal net pažvejoti...

Giedrius Paulauskas, drabužių dizaineris

Giedrius Paulauskas
Seksualiai atrodo suknele vilkinti ir aukštakulnius arba ilgaaulius avinti moteris. O paslaptingiausias moters aprangos elementas, mano nuomone, yra kojinės. Kokios moteriškos mados tendencijos labiausiai žavi? Kiekvienas laikotarpis, kiekviena epocha turi ką nors žavaus ir patrauklaus. Kad ir akmens amžiaus kailiukai, vos ne vos dengiantys intymias vieteles, rokoko laikotarpiu madingos itin atviros suknelių iškirptės, drąsiai apnuoginančios krūtinę... Įdomu, kaip skirtingais amžiais kinta seksualumo suvokimas ir raiška.

Seksualumo etalonas? Man, kaip turbūt ir daugeliui vyrų, – mano antroji pusė. Juk kiekvienas savo gyvenimo draugei ar žmonai išsako, perteikia tai, ko labiausiai trokšta. Mes su Aiste kalbamės, dalijamės savo norais, svajonėmis... Man patinka su ja kurti, kaip aš vadinu, kasdienybės teatrą: gyvename, dirbame, kuriame kartu, o kasdienybėje tai perauga į tam tikrus vaidmenis, kurie praskaidrina rutiną, suteikia naujų spalvų, potyrių.

Kokia moters savybė seksualiausia? Kuklumas ir paprastumas, nes po jais slypi nenuspėjamumas, paslaptis. Verti po lapą, skaitai kaip knygą, palengva, pasimėgaudamas...

Greitas bestseleris greitai atsiduria šiukšlių dėžėje. Nemėgstu temperamentingų moterų – gal todėl, kad pats toks esu, o traukia, kaip žinome, priešingybės. Nemėgstu ir manieringumo, bet tai priklauso nuo situacijos: kartais gali sužavėti tam tikra poza, eisena, cigaretės laikymas. Seksualiausia profesija? Dauguma tų, kur privalomos uniformos: policininkė, stiuardesė, oficialios įstaigos tarnautoja, karininkė.

Rimvydas Martinaitis, televizijos prodiuseris

Mane sugundyti moteris gali akimis ir eisena. Žavi geros manieros, traukia iš vidaus sklindanti aura, vidinė ramybė. Moters seksualumas išryškėja bėgant laikui, nes turi ją pažinti. Atstumia nenatūraliai užkariauti dėmesį besistengiančios įžūlios moterys. Žavinga ir seksuali moteris? Kad ir mūsų gerbiama prezidentė Dalia Grybauskaitė, aktorė Edita Užaitė.

Seksualiausia profesija – kepėjos, jos taip seksualiai minko tešlą... Tikrai ne striptizo šokėja. Įdomiausia veikla moters kompanijoje? Paplūdimyje žaisti futbolą: linksma, įdomu, netikėta.

Kęstutis Verslovas, verslininkas

Kęstutis Verslovas
Moters seksualumas man susijęs su jos paslaptingumu, neapčiuopiamumu, nes tai visada vilioja. Seksuali ta moteris, kurios negali iki galo perprasti, net jei gerai ją pažįsti.

Seksualumo etalonas? Moteris, su kuria gyvenu. Seksualiausios savybės, mano nuomone, yra stabilumas, savęs pažinimas, žinojimas, ko nori. Atstumia vidinės dvejonės, pasimetimas tarp savo norų. Taip pat erzina visa, kas dirbtina, sintetiška, pradedant šypsena ir baigiant plaukais. Seksualiausia profesija – drabužių dizainerės, nes tik ji išmano, kaip sukurti labiausiai moters privalumus pabrėžiantį drabužį, pritaikyti jį sau ir kitoms.

Šilkinės suknelės, subtiliai pabrėžiančios kūno siluetą, mano nuomone, yra seksualiausias moteriškos aprangos elementas. Žaviuosi moters gebėjimu sezonines mados tendencijas pritaikyti sau – išskirti privalumus, paslėpti trūkumus. Ką labiausiai mėgstu veikti su moterimi? Žaisti kryžiukus ir nuliukus, nes bendravimas su dailiosios lyties atstovėmis (jei tai ne dalykiniai reikalai) yra nuolatinis žaidimas...

Naujausiame "L'Officiel" numeryje skaitykite:

„Sekso ir miesto 2“ drabužių fiesta už 10 milijonų dolerių

Gražiausia penktojo dešimtmečio blondinė: Monako princesė Grace Kelly

Vasara laukiniuose vakaruose. Kaubojiško stiliaus renesansas

2010 m. vasaros atostogų kryptys

Milanas – europietiškos elegancijos tvirtovė

Futbolo mada. Dizainerių duoklė mylimai komandai