Nugalėtojai ir jų komplimentai:

(Su nugalėtojais susisieksime asmeniškai)

Mindaugas
Kaip man pasisekė, kad prieš 11 metų Tave sutikau... Tu apvertei mano vienišio gyvenimą aukštyn kojom, žemė po kojomis ėmė suktis greičiau. Ir taip jau 11 metų... Jei ne Tu, gal vis dar lakstyčiau po barus su draugais, nepraleisčiau krepšinio varžybų, o dabar man to tiesiog nebereikia, nes turiu Tave, turiu sūnų, turiu gyvenimo tikslą.


Nesvarbu, kiek danguj būtų žvaigždžių,
Nesvarbu, kad aš nežinočiau, ką pasakyt,
Aš tikrai žinau, kad Tu - Ta, kurios
Aš ieškojau ir radau...:) (Mano mylimas vaikinas)

Jonas
Gyvenimą su Tavimi galėčiau prilyginti šokiui, suteikiančiam malonumo abiems. Jau tris dešimtis metų kartu šokame tarsi negirdėdami muzikos, tik klausydami savo širdžių ritmo, nesidairydami aplinkui, nes matome tik vienas kitą, o visa kita tiesiog nublanksta. Tu pati geriausia mano gyvenimo šokio partnerė! Tad visa širdimi tikiu, kad mūsų meilės šokis nesibaigs, jis tęsis amžinybę...

Gražina (Mata) S.
Maloniausi maniškio man ištarti komplimentai yra šie:
1. Vilnius man visada liks mėgstamiausias miestas. Ne todėl, kad jis gražus, ne todėl, kad elegantiškas, bet todėl, kad jame aš sutikau Tave - nuostabiausią žmogų pasaulyje.
2. Esi mano svajonė - visa tai, ko aš galiu tikėtis iš savo gyvenimo. Negaliu trokšti nieko geresnio kaip tik praleisti visą gyvenimą su tokia fantastiška mergina kaip tu.
3. Esi gražiausia ir nuostabiausia iš visų kada nors žmogaus sukurtų šedevrų.
4. Vis dar negaliu suprasti, kodėl man taip pasisekė, jog tarp milijardo žmonių milijarduose pasaulio vietų radau fantastiškiausią merginą iš visų.
5. Kai esu lėktuve ir skrendu pas tave, atrodo, kad tos kelios valandos niekada nepraeis, tačiau kai pagaliau išlipu ir pagaliau tave apkabinu, kelionės laikas ištirpsta, iš jo nelieka net prisiminimo ir lieki tik tu - svarbiausia mano pasaulyje.

Pasakykit jūs man, kaip galima nemylėti tokio žmogaus?! Juolab kad komplimentai nuolat patvirtinami darbais :)

Asta
Tu – mano žemuogių pievelė! Tai buvo nuostabiausias komplimentas iš visų !!!

Jurgis
- Brangioji, šioje nuotraukoje tu atrodai tiesiog nuostabiai!
- Dėkui, bet juk pats mane ir fotografavai. Tavo talentas akivaizdus kaip diena!
- Mažyte, kad tu žinotum kaip klysti. Vienas garsiausių fotografų Helmutas Newtonas buvo pripažintas visame pasaulyje ne dėl to, jog buvo nežemiško išradingumo ir originalumo, bet dėl to, jog savo nuotraukoms jis atrinkdavo pačias gražiausias moteris visame pasaulyje.

Živilė
Labiausiai įsimintinas komplimentas, kurį yra man sakęs vaikinas: „Tu esi man lyg druska, kuri paskanina kiekvieną patiekalą“.

Regina
Patį nuostabiausią komplimentą man, o tuo pačiu ir mano seserims, yra pasakęs mūsų tėvukas, jau labai sunkiai sirgdamas.
- Ot geros mano mergaitės! Jau kad geros tai geros, - gyrė tėvukas savo „mergaites'', apsuptas paauglių vaikų.
- Ir labai gražios! - užtikrintai pridūrė, girdint palatos kaimynams ir keliems daktarams.
Nors aš labai susigėdau, bet supratau, kad tėvų meilė savo vaikams yra kur kas stipresnė, nei vyro moteriai, ar atvirkščiai. Gal, „stipresnė'' - ne tas žodis, bet nuoširdesnė tai tikrai.
Ir dar jis mane šaukdavo mažybiniu vardu. Labai to ilgiuosi...

Agnė
Tokį gražų pavasarį mačiau tik ketvirtoj klasėj... Ir dabar, kai tu esi šalia.

Mergina
Štai ką jis pasakė, kai pamatė mane pirmą kartą: „Prie tokios šaunios merginos be kaklaraiščio prieiti nedrįsčiau“. Taip mes ir susipažinom.

Darius M. (Blase)
Kiekvieną mano dieną pavertei rojumi žemėje, su Tavim viskas žydi ir skleidžiasi.

Eglutė (Mamai)
Jei būčiau galėjusi iš visų pasaulio moterų pasirinkti mamą, aš iš karto būčiau pasirinkusi Tave.

Edotmw
Net jei suvalgytum citriną, man tavo veidas atrodytų gražiausiai.

Emilijus
Kiekvieną kartą, kai pažvelgiu į tavo akis, mano širdis staiga sustoja ir visas pasaulis sustingsta aplink - aš matau tik tave ir jaučiuosi lyg būčau nuostabiausiam sapne. Pats gražiausias - tiesiai iš mano širdies.

Viktoras
Gavau laišką, kuris prasideda taip: "Kaip Jums sekasi? Labai tikiuosi, kad Jūs kaip visada - žvalus, žavus ir pilnas gyvenimiškos energijos!"
Argi įmanoma parašyti neigiamą atsakymą į tokį laišką?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)