Pagal Didžiosios Britanijos žurnalo „More“ atliktą tyrimą, jaunos moterys atostogų metu yra labiau seksualiai aktyvios, nei būdamos namuose, o 80 proc. apklaustų moterų mėgsta pasilinksminti su kartu atostogaujančiu žmogumi.

Ir paprastai tai nėra vienas atvejis. Daugiau nei trečdalis iš 2000 tyrime dalyvavusių moterų vienų atostogų metu miegojo mažiausiai su dviem vyrais, viena iš šešių moterų miegojo su trim ar daugiau skirtingų žmonių. Ir šios moterys ne visuomet yra neištekėjusios – daugiau nei ketvirtadalis jų prisipažino apgaudinėjusios savo partnerius.

Nerimą kelia tai, kad tyrimo metu taip pat paaiškėjo, kad daugiau nei 50 proc. moterų nesijaudino dėl lytiniu keliu plintančių ligų, o prezervatyvus į kelionę vežėsi tik šešios iš dešimties moterų.

Galbūt Didžiosios Britanijos moterys elgiasi netinkamai ir pavojingai, o kaip elgiasi australės?

Anoniminio interneto tyrimo, pagal kurį buvo parašyta Joan Sauer knyga „Australijos moterų lytinis gyvenimas“ („Sex Lives of Australian Women“), metu paaiškėjo, kad vidutinė australė per gyvenimą turi 13 partnerių.

Tyrimo rezultatai taip pat parodė, kad moterys dažniau būna neištikimos savo vyrams ir vaikinams, ir labiau linkusios eksperimentuoti miegamajame.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją