5. Marilynas Mansonas ir Dita von Teese

Jis – baisus, o ją vadina porcelianine dievaite. Roko muzikantas Marilynas Mansonas įsimylėjo šokėją, manekenę ir striptizo šokėją Ditą von Teese iš karto, kai tik pamatė ją 1999 m., rašo „Kleo“. Jie pradėjo susitikinėti tik po 3 metų, o susituokė 2005 m. lapkričio 28 d. senovinėje pilyje Airijoje.

Jaunoji buvo pasipuošusi kraujo-purpurinės spalvos apdarais. Vestuvių svečiai dalyvavo medžioklėje su sakalais, šaudė iš lanko. Abiem tai buvo pirmoji santuoka.

Išsiskyrė jie po metų – 2006 m. gruodžio 29 d.- dėl to, kad M. Mansonas susirado kitą – Evaną Rachelę Wood. Po skyrybų jis prisiekinėjo, kad savo žmonos neapgaudinėjo, ir ji be reikalo norėjo skirtis. O Evana greitai savo išore tapo panaši į beveik idealią Ditos kopiją – norėjo įtikti draugui?

Paslaptinga brunetė D.von Teese vis dar vieniša, bet taip norėtųsi juos matyti kartu, juk pora buvo tiesiog stulbinamai originali. Jie tiko vienas kitam: gyva niūros pasakos apie blyškiaveidę gražuolę ir pabaisą iliustracija.

4. Liv Tyler ir Roystonas Langdonas

Holivudo gražuolė ir roko dainininkas. Prieš tai, kai jie susipažino, 1997 m. žurnalas „People“ įtraukė ją – kultinės grupės „Aerosmith“ vokalisto Steveno Tylerio dukrą – į pačių gražiausių pasaulio žmonių 50-tuką. Ji buvo žymi kino aktorė, o jos vaikinas – visų moterų svajonių vaikinas Joaquinas Phoenixas, bet širdžiai neįsakysi. Liv susipažino su Roystonu ir prapuolė.

Taip įsimylėjo, kad prisiėmė visus vestuvių rūpesčius ir išlaidas, nors tuo metu buvo labai užsiėmusi – filmavosi kino filme „Žiedų valdovas“, kuriame vaidino elfų princesę Arveną.

Jie susituokė 2003 m. kovo mėn. ir kartu pragyveno 5 metus. Pakankamai, kad įvertintum, kokia rūpestinga mama ir puiki namų šeimininkė yra Liv. O kokį puikų sūnų pagimdė ir kaip rūpestingai juo rūpinosi. 2004 m. gimusį sūnų pora pavadino Milo Williamu Langdonu.

Holivude tokias žmonas ir motinas galima ant rankų pirštų suskaičiuoti. Savo požiūriu į žmonos ir motinos pareigas Liv panaši į Tatjaną, kurią ji suvaidino filme „Oneginas“.

Deja, ilgainiui jausmai atšalo ir pora išsiskyrė. Liv ir Roystonas teigia, kad liko draugais. Bando įtikinti vienas kitą ir aplinkinius, kad kartu auklės savo vaiką. Gerai, kad nesudegino visų tiltų – viskas dar gali susitvarkyti. Jie juk susipažino per Šv. Valentino dieną, tai reiškia, kad juos visada sies meilė!

3. Anastasija Voločkova ir Igoris Vdovinas

Jie išsiskyrė dėl jogos trenerės. Tai nerimta. Patyrusios ištekėjusios moterys žino, kaip teisingai elgtis tokiose situacijose. Reikia tik pradėti užsiiminėti joga, susidraugauti su tavo vyrą bandančia nuvilioti jogos trenere, priartėti prie jos šeimos. Ji taps įprasta, nebeįdomi vyrui ir jis pamirš ją kartu su joga.

Už Igorį vertą pakovoti. Jis ne tik turtingas, bet ir jaunas, gražus bei dosnus. Vestuvėms išleido pusantro milijono eurų! Jos įvyko ne bet kada, o 2007 m. liepos 7 d. (2007.07.07) ir ne bet kur, o Maskvoje, Sankt Peterburge ir Sočyje. Viskas buvo nepriekaištingai, kūrybiškai ir gražiai suorganizuota. Susituoksite dar kartą – padovanosite žmonėms šventę!

Tiesa, A. Voločkova, kaip Romanas Abramovičius su savo būsima žmona, susipažino su Igoriu lėktuve, Anastasijai grįžtant iš „Kinotauro“ festivalio.

2. Irina ir Romanas Abramovičiai

Gaila, kad 2007 m. Abramovičiai išsiskyrė. Jie taip vienas kitam tiko. O kaip romantiškai jie susitiko – kelių tūkstančių metrų aukštyje, kai Irina dirbo stiuardese.

Penki vaikai! Tiek negimdoma iš reikalo, o tik kai yra didelė meilė. Jau vien dėl vaikų buvo galima prieš daug ką užmerkti akis. Na, ką gi reiškia vienas meilės romanas? Visi vyrai, būdami tam tikro amžiaus, praranda protą.

Galbūt Romanas būtų nieko prieš sugrįžti, nes naujos vedybos kol kas nesiklosto. Darija Žukova, naftos magnato Aleksandro Žukovo duktė ir buvusi Marato Safino draugė, kol kas, pasirodydama viešumoje, dar neverkia ir jau kelis mėnesius kantriai laukia, kada galės užsivilkti nuotakos suknelę.

Nors Romanas jau pasipiršo, Darija sutiko, vestuvės buvo suplanuotos 2008 m. rudenį, bet buvo atidėtos.

Būdamas santuokoje su Irina, Romanas tapo pačiu turtingiausiu žmogumi šalyje: jo kapitalas – beveik 19 mlrd. dolerių. Skyrybų metu Romanas pažadėjo, kad apmokės visas faktines vaikų išlaidas. Bet pinigai nepakeis tėvo. Geriau grįžtų atgal į šeimą.

1. Madonna ir Guy Ritchie

Kai 2000 m. jie atšoko prašmatnias vestuves, visas pasaulis stebėjosi: kas gali būti bendro tarp anglo džentelmeno ir skandalingos pop žvaigždės? Guy buvo tikra likimo dovana Madonnai: visą gyvenimą viską pati ir pati ir pagaliau galima atsiremti į stiprų vyrišką petį (buvęs vyras skandalistas Seanas Pennas nesiskaito).

Šalia tokio teisėto vyro kaip Guy Ritchie pagaliau galima leisti sau atsipalaiduoti, tapti tylesne, paklusnesne, gimdyti vaikus. Pasakykit atvirai, kuri moteris nesvajoja apie tai?

Bet Guy pasirodė esąs paršelis. Sklinda gandai, kad jis priekaištavo Madonnai, kad ji yra 10 metų už jį senesnė! Visgi ir pati popdievaitė graužė sutuoktinį psichologiškai, užgauliai juokaudavo. Et... Abu ne šventieji, bet ne šventieji puodus lipdo.

Norisi tikėti, kad Madonna ir Guy pagyvens atskirai, pailsės vienas nuo kito ir vėl bus kartu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją