Iš tikrųjų tokios poros nėra laimingos, ir jei pažvelgtumėte į jas šiek tiek atidžiau, tikrai pastebėtumėte šiuos būsimo išsiskyrimo požymius.

Leidinys „Hackspirit“ išvardija 9 beveik nepastebimus požymius, pagal kuriuos galite atpažinti porą, kuri tik apsimeta esanti laiminga, bet iš tikrųjų tokia nėra:

Jie atrodo pernelyg laimingi.

Jų elgesys primena sceną iš meilės filmo prologo – jų pokalbiai labai „saldūs“, jų gestuose tiek daug parodomojo entuziazmo, jų lūpose tiek daug šypsenų ir juoko, kad viskas iš tiesų atrodo kaip scena, kontrastuojanti su po to sekančiu košmaru.

Dažnai toks elgesys yra priverstinis demonstravimas kitiems, o už uždarų durų visa ta aistra dingsta.

Jie ignoruoja vienas kito pasiūlymus.

Pora gali atrodyti įsimylėjusi, bet jei vienas iš jų siūlo kitam, pavyzdžiui, pažiūrėti juokingą nuotrauką, bet kitas tam pasirodo visiškai abejingas, tai blogas ženklas.

Tikrai nuoširdžiuose santykiuose partneriai visada reaguoja į vienas kito pasiūlymus, net jei pats pasiūlymo turinys jiems nėra labai įdomus.

Jie nevengia akių kontakto. Įsimylėjusios poros žvelgia vienas į kitą meiliai ir dažnai. Jie tai daro pasąmoningai ir sąmoningai.

Žmonės mėgsta žiūrėti į savo įsimylėjimo objektą.

Vadinasi, jei pora atrodo laiminga, bet nežiūri vienas kitam į akis, tai jau signalizuoja apie problemas.

Jie nesaugo vienas kito kitų akivaizdoje.

Kai kas nors ginčijasi su jūsų partneriu, jūs stojate partnerio pusėn.

Tai galima laikyti vieno iš pagrindinių gamtos dėsnių – ginti savo partnerį – pasireiškimu.

O jei tokio elgesio nepastebite, tikriausiai ten jau seniai nėra ir meilės.

Jie keičiasi įžeidžiančiais „juokeliais“.

Pasyviai agresyvūs juokeliai yra tipiškas nelaimingų porų elgesys.

Taip jie gali įskaudinti savo partnerį neatrodydami kaip atviri agresoriai. Juk pokštas yra „tik pokštas“, ar ne?

Jie daug keliauja.

Tiesą sakant, taip gali elgtis ir tikrai laimingos poros. Tačiau tos poros, kurios supranta, kad jų santykiai atvėso, dažnai stengiasi leistis į neįprastus nuotykius, kad atgaivintų blėstančią aistros ugnį. Tai niekada neduoda rezultatų, tačiau bandymų gali būti daug.

Jie nemėgsta tylėti.

Dar vienas neakivaizdus ženklas, kuris vis dėlto turi savo reikšmę. Tyla viešumoje nemaloni poroms, kurios yra pavargusios vienas nuo kito.

Jie jaučia, kad dėl šios tylos aplinkiniai viską atspės. Todėl jie stengiasi kalbėti, kalbėti ir kalbėti, kad atrodytų laimingi.

Jie flirtuoja su kitais žmonėmis.

Žinoma, jie pasirūpina, kad tai būtų taip subtilu, jog kiti nieko neįtartų. Juk jie norėtų, kad kiti patikėtų, jog jie vis dar myli savo partnerį. Bet vis dėlto.

Jie nesistengia įtikti vienas kito draugams ir šeimai.

Įsimylėję žmonės dažnai dovanoja dovanas, lieja komplimentus ir stengiasi įtikti savo išrinktojo aplinkai. Ir tai daroma iš grynos širdies – norima tapti neatsiejama pasaulio, kuriame gyvena įsimylėjimo objektas, dalimi.

Jei nėra meilės, tuomet išnyksta ir tokių veiksmų poreikis.