Ne vienas susirgęs prisipažįsta, kad jiems kaip oro reikėjo vėžiu sirgusiųjų istorijų su laiminga pabaiga. Kaip jos įkvėpdavo ir suteikdavo jėgų kovoti patiems.

Būkite ir jūs tais įkvėpėjais – pasidalinkite savo pasveikimo istorija, papasakokite, kokį kelią teko nueiti ir išgyventi, kaip reagavo artimieji ir bendradarbiai, kaip pasikeitė gyvenimas ir požiūris į jį, kas padėjo iškęsti sunkias gydymo procedūras ir t.t. Pasakojimai gali būti ir anonimiški. Įdomiausias istorijas publikuosime, o daugiausiai skaitytojų dėmesio sulaukusių autorių apdovanosime.

Iki spalio 14 d. siųskite sklandžiai ir lietuvių kalba (su visomis ą, ę, ė, š, ų, ž ir kt.) parašytas savo istorijas elektroniniu paštu gyvenimas@delfi.lt ir laimėkite vertingą prizą – ARTISTRY FLORA CHIC kvepalus (prizo vertė 58 Eur).

ARTISTRY FLORA CHIC

Lyg žengiant Paryžiaus lengendiniu Bagatelio sodu ARTISTRY FLORA CHIC patraukia jūsų dėmesį citrusinėmis prancūzų Klementinos natomis ir prabangios bulgariškos rožės švelnumu bei saldumu, užbaigdamas atpalaiduojančia ir egzotine kvapiąja kananga. Gėlių kvapo ir moteriški, kerintys bei prašmatnūs ARTISTRY FLORA CHIC leidžia jums sužavėti pasaulį.

ARTISTRY FLORA CHIC
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)