Pabandykite apsikuopti darbe – pašalinkite daiktus, mažinančius chi, ir pridėkite daiktų, gerinančių nuotaiką bei maitinančių mūsų chi. Ko rekomenduoja atsisakyti Feng šui? Visko, kas jums nepatinka, pavyzdžiui, negražūs baldai, sulūžę prietaisai, apiplyšę tapetai, negatyvūs žmonės ir, žinoma, darbalaukio chaosas – nebijokite paspausti „DELETE“. Apibūdindami aplinką mes dažnai vartojame terminą „varginanti“. Jeigu gyvenate ir dirbate varginančioje aplinkoje, nenustebkite, jeigu visada jaučiatės prastai.

Padidinkite asmeninį energijos lygį

Ne paslaptis, jog sutvarkytas kompiuterio darbalaukis ar kambarys visada pakelia nuotaiką. Kai tai padaryta, ką galime dar nuveikti? Pagerinti nuotaiką ir padidinti chi gali teigiami dalykai.

Pavyzdžiui? Ant sienos pakabinti meniniai darbai (teigiamos frazės ar vaizdai) tikrai padidins chi. Taip pat teigiamai veikia gyvi ir vešintys augalai ar pamerktos neseniai nuskintos gėlės.

Jūsų gerovei taip pat padės graži ir stilinga aplinka, verčianti jus šypsotis. Nedideli daiktai, pavyzdžiui, nedidelė vaza ar įkvepiantis paveiksliukas gali nuversti kalnus ir pripildyti chi taurę.

Seniai įrodyta, jog šviesos trūkumas sąlygoja depresiją, todėl pasistenkite savo aplinką padaryti kaip įmanoma šviesesnę. Chi mažinantis dalykas – dehidratacija. Dienos bėgyje gerkite daug vandens ir netrukus pastebėsite, jog mažiau niurzgate.

Norite sužinoti Feng šui paslaptį? Raudona yra aktyvi, todėl teikianti energijos spalva. Dėl to raudonos spalvos įnešimas į gyvenimą gali padėti įveikti nuotaikos trūkumą, padidinti psichologinės energijos lygį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją