Cheetahas Plattas ir Rhiann Woodyard tuoksis daugybę kartų įvairiausiose pasaulio vietose iki balandžio 28 d., informuoja abc7news.com.

Du akrobatai iš Los Andželo susižadėjo 2014 m. Kai atėjo metas planuoti vestuves, pora nusprendė numoti ranka į tradicinę ceremoniją ir susituokti ne kartą įvairiose pasaulio vietose.

Poros tuoktuvių kelionė fiksuojama socialiniame tinklalapyje „Facebook“, o artimieji ir nepažįstami žmonės galėjo paremti neįprastą poros kelionę.

Keliauti kartu su gyvenimo meile po pasaulį, tuoktis gražiausiuose kampeliuose, kokius tik randame – kas gali būti geriau“, – sakė Ch. Plattas.

Prieš kelionę porą pašventino, kad jie visur galėtų atlikti sutuoktuvių ceremonijas. Kelionė prasidėjo vasario 8 d., pora aplankė daugelį garsių vietų Ispanijoje, Maroke, Tailande ir netgi Gizos piramides Egipte.

„Įspūdingiausia patirtis buvo stovėti senovės Egipto dykumoje ir tuoktis priešais piramides, – pasakojo Ch. Plattas. – Vienintelis išlikęs iš septynių pasaulio stebuklų. Jos (piramidės) tokios didingos, įkvepiančios, apipintos daugeliu legendų. Iš tiesų buvo kvapą gniaužiančios sutuoktuvės.“

Pora suplanavo susituokti kiekviename žemyne, išskyrus Antarktidą, 11-oje šalių surengti mažiausiai 20 sutuoktuvių ceremonijų. Jaunavedžiai ketina grįžti į Ameriką balandžio 28 d., o vestuvių šventę surengti gegužės 2 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)