„Aš buvau velniškai įsiutęs. Aš norėjau... Jūs turėjote matyti jo veidą, kai jis mane išvydo”, - Amerikos pokalbių šou „In depth with Graham Bensinger“ pasakojo buvęs boksininkas ir „The Hangover“ žvaigždė Tysonas.

Kai R Givens ir M. Tysonas susituokė 1988 metais, boksininko kūnas buvo įvertintas beveik 133 mln. litų. R. Givens įteikė M. Tysonui skyrybų pareiškimą po trijų mėnesių, pareikšdama kaltinimus dėl smurto ir, kaip pranešama, prisiteisė daugiau nei 27 mln. litų.

R. Givens anksčiau susitikinėjo su Eddie Murphy ir B. Pittu.

„Aš buvau skyrybų procese, bet kiekvieną dieną prieš eidamas į savo advokato biurą pareikšti, kad „ji yra kiaulė ir vagišė“, užeidavau į jos namus, norėdamas su ja sekso“,- teigė M. Tysonas.

M. Tysonas, kuris 2010 metais sutiko suvaidinti komedijoje „The Hangover“ norėdamas gauti pinigų narkotikams, neseniai atskleidė vartojęs kokainą, kol besifilmavo šiame filme.

„Mano gyvenimas buvo apvirtęs aukštyn kojom. Aš turėjau antsvorio ir buvau kiaulė, vartojanti kokainą“, - „Yahoo! Sports“ pasakojo 46 metų sunkiasvoris čempionas.

Dalyvaudamas pokalbių šou „In depth with Graham Bensinger“ M. Tysonas pakartojo, jog jis sutiko dalyvauti projekte tik tam, kad galėtų „įsigyti narkotikų“.

2007 metais boksininkas buvo nuteistas dėl kokaino laikymo ir vairavimo išgėrus, o prieš šį įvykį po panašaus suėmimo M. Tysonas buvo užsirašęs į reabilitacijos centrą.

M. Tysonas, kuris dabar laimingai susituokęs su trečia žmona Lakiha Spencer.

Šeštadienį socialiniame tinkle „Twitter“ jis išplatino pranešimą apie savo šou. M. Tysonas netrukus leisis į 10 savaičių trunkantį turą „OneManShow“, kuris vyks 36 šalies miestuose nuo 2013 metų vasario.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)