Daugelis galvoja, kad apie Kardashianus jau viskas žinoma, bet 31 metų TV realybės žvaigždė Kim turėjo ką naujo papasakoti nuoširdžiai išsikalbėdama su laidos šeimininke Oprah.

Stulbinančioje savo išpažintyje ji atvėrė, kad mama Kris Jenner sutiko, kad Kim saugotųsi nėštumo dar tik būdama trapaus 14 metų amžiaus.

Ji paaiškino, kad šis sprendimas, tada atrodęs toks drastiškas, net ir dabar neįprastas, buvo jos noro prarasti nekaltybę su vaikinu, su kuriuo ji tada draugavo dvejus metus, pasekmė.

Kim pasakojo, kad ji pirmąkart panoro užsiimti seksu, kai buvo beveik penkiolikos, o jos liberali mama sutiko atvirai pasikalbėti šia tema ir netgi pasiūlė naudoti apsisaugojimo priemones.

„Aš tik prasitariau, kad mąstau apie tai, ir mama iškart atvirai pasakė, kad reikės saugotis nėštumo”, - atvirą pokalbį su mama prisiminė Kim. Toks atsivėrimas buvo netikėtas netgi pokalbių šou veteranei Ophrai, kuri iš nuostabos nesugebėjo net kito klausimo užduoti…

Visame interviu dominavo Kim seksualinė praeitis, užtemdydama jos prastoką dabartinę reputaciją. Praėjus penkeriems metams nuo Kim ir jos buvusio meilužio sekso įrašo pasirodymo, realybės šou žvaigždė sakė supratusi, kokią įtaką tai turėjo jos karjerai.

„Ar būtum buvusi čia, jei nebūtų buvę tos juostos?” - klausė Ophra. Ir Kim turėjo pripažinti, kad tokiu būdu ji atsivėrė visam pasauliui.

„Tai nebuvo mano geroji pusė, todėl turėjau dešimt kartų sunkiau dirbti, kad žmonės įsitikintų, kokia esu iš tikrųjų”, - sakė Kim.

Dėl šio sekso įrašo „Vivid Entertainment“ buvo pateiktas ieškinys solidžiai penkių milijonų dolerių sumai, rašo dailymail.co.uk. Paneigdama gandus, kad juostą paviešino pati, Kim papasakojo, kokį pažeminimą patyrė jos šeima: mama Kris, pusbrolis Bruce’as Jenneris (62), seserys Kourtney (33), Khloe (27), Kendall (16), Kylie (14) ir brolis Robas (25).

Kim Kardashian

Keturias valandas trukusiame pokalbyje Kim paneigė, kad jos santuoka su Krisu Humphriesu buvo tik pokštas, pramoga, nes po skyrybų ji jautėsi visiškai sugniuždyta, o gerbėjų turinti pakankamai ir be tokių skandalų, skirtų pakelti reitingams. Ji pabrėžė, kad jos „širdyje liko vietos“ jos buvusiajam gražuoliui krepšininkui ir guodėsi, kad jie per mažai praleido laiko kartu iki jų 72 valandas trukusių vedybų, nes ji nespėjo atpažinti jo neigiamų bruožų.

„Aš buvau įsimylėjusi, norėjau tokio gyvenimo, apie kurį visada svajojau - gyvenimo kaip pasakoje. Ir dabar norėčiau tokių ekstravagantiškų vestuvių, nepaisant to, kad mūsų santykiai nesusiklostė ir rizikavau smukti gerbėjų akyse. <..> Aš manau, kai du žmonės pradeda draugauti, iš pradžių viskas yra puiku, bet mes neišdraugavome nė savaitės prieš susituokdami. Kai pradėjome gyventi kartu, mūsų santykiai pasidarė kitokie... Aš nenoriu leistis į smulkmenas, bet nuo to laiko, kai kartu apsigyvenome, supratau, kad jis nebuvo man skirtasis“,- tęsė ji.

Ophrai paklausus, ar ji nejautė priešvestuvinio nerimo, Kim patikino nieko nejautusi, bet daugeliui aplinkinių atrodė kitaip. Tą vakarą prieš vestuves mama pasiteiravo, ar ji nenorėtų atsitraukti, nes atrodo kaip nesava: „Aš atsakiau, kad ne, mintyse kartodama: „Kaip tu drįsti?“.

Kim pabrėžė, kad Krisas nepadarė nieko bloga, ir paneigė, kad jis nesivaldė ar sudavė jai .

„Jis geras žmogus, - patikino Kim. - Mano širdy jam visados liks vieta. Tiesiog jis nebuvo man skirtasis“.

Nors Kim pripažino, kad šis romanas jai buvo nusibodęs, ji nepatvirtino, kad tai buvo skyrybų priežastis.

„Tu pats save geriausiai pažįsti. Laikui bėgant man palengvėjo... <...> Geriau sutikčiau būti sumušta viešai, negu gyventi tokį gyvenimą, kai nesi laiminga. Aš buvau puolus į tokią gilią depresiją, kad manęs niekas nebedomino. Tūnojau namuose beveik keturis mėnesius ir dabar aš daug geresnis žmogus, nepaisant sudaužytos širdies, nepaisant to, ką aš patyriau...“ - tikino ji.

„Atsiprašau visų, kuriuos įskaudinau, aš nenorėjau nieko įžeisti ir, nepaisant šios patirties beprotiškumo, aš jos į nieką nekeisčiau. Jį aš mylėjau, be abejo, ir įskaudinau, bet ir pati likau įskaudinta. Buvau patekusi į keblią padėtį, bet nevadinčiau šios patirties klaida – tai buvo pamoka“, - pridūrė Kim.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)