Skirtingi žmonės

Javieras Bardemas ir Penelope Cruz – kelerius metus visas pasaulis užgniaužęs kvėpavimą laukė, kol jie papildys laimingiausių Holivudo šeimynų sąrašą, kuriame jau yra Angelina Jolie ir Bradas Pittas, Vanessa Paradis ir Johnny Deppas, Tomas Cruise‘as ir Katie Holmes. Bet aktoriai prie altoriaus neskubėjo.

Galų gale vienas laukiamiausių įvykių kino žvaigždžių pasaulyje – Penelopės Cruz ir Javiero Bardemo santuoka – įvyko 2010 metų liepą. Šventė vyko poros draugo namuose Bahamų salyne, kur buvo pakviesti tik patys artimiausi draugai ir giminaičiai, o po pusmečio aktoriai tapo tėvais: 2011 metų sausio 26 dieną Penelopė Cruz vienoje iš Los Andželo klinikų pagimdė sūnų.

Pirmasis pasimatymas

Pirmasis Javiero Bardemo ir Penelopės Cruz susitikimas įvyko 1992 metais, filmo „Jamón, jamón“, režisuoto Bigaso Lunos, filmacimo aikštelėje. Tuomet J. Bardemui buvo 23, o P. Cruz – 16 metų. Būsimos žvaigždės netgi nusifilmavo keturiose intymiose scenose, bet Javieras sutiko kitą širdies draugę – vertėją Cristiną Payés. O Penelopės laukė kelios garsios meilės istorijos su garsiausiais Holivudo vyrais.

Aktoriai Penelope Cruz ir Javieras Bardemas stebi krepšinio rungtynes Los Andžele

Dešimt romanų prieš vieną didžiąją meilę

Vienas iš kino kritikų kandžiai pastebėjo, kad pagal Penelopės Cruz meilės ryšius galima sudaryti pilną jos filmografijos sąrašą. Tomas Cruise‘as ir „Vanilinis dangus“, Mattas Damonas ir „Tie žavūs žirgai“, Nicolas Cage ir „Kapitono Korelio mandolina“, Matthew McConaughey ir „Sachara“ – Penelopė Cruz buvo pastebėta užmezgus ryšius su pačiais populiariausiais Holivudo vyrais. Bet aistringas asmeninis aktorės gyvenimas nebaugino Javiero Bardemo.

Koks yra karšto ispaniško kraujo susiliejimo rezultatas?

Audringas romanas tarp Penelopės Cruz ir Javiero Bardemo užsimezgė pasibaigus Woodie Alleno filmo „Viki Kristina Barselona“ filmavimo Paparaciai vis dažniau užfiksuodavo laimingą porą kartu – kavinėse, kino festivaliuose, vakarėliuose. Gana greitai buvo išaiškinto ir „draugiškos“ atostogos Maldyvuose.

Netrukus žvaigždžių pora nusprendė oficialiai užregistruoti savo santykius bei atšventė vestuves Bahamų salose. Ir visai neseniai Pedro Almadovaro mėgstamiausia aktorė susilaukė pirmagimio – berniuko. Štai tokių stebėtinų dalykų nutinka žvaigždžių pasaulyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)