Ne veltui sakoma: gimdamas žmogus atsineša savo kryželį.

Tyrinėtojui pateikus tikslią gimimo datą ir vietą, jis sudaro žmogaus asmeninį horoskopą, gali nustatyti žmonių simpatijas ir antipatijas, kokia gali būti dviejų žmonių sąjunga, kokios planetos globoja ar perspėja dėl būsimų nesėkmių. Matematikas sakė, jog kiekvieno žmogaus viduje yra kosminis kodas, kuriame „užrašyta“ visa informacija apie danguje buvusią planetų padėtį, kai mes gimėme.

Dr. V. Kanišausko kompiuteryje sudarytame asmeniniame horoskope „užrašytas“ visas gyvenimo planas. Kaip jį įgyvendinsime, priklauso ne tik nuo paties žmogaus pastangų, bet ir nuo supančios aplinkos, įvairių išorinio pasaulio veiksnių.

Vaidotas Kanišauskas
Mokslininkas ne vienam žmogui padėjo išsiaiškinti, ką jam atsiuntė planetos ir ko jis gali tikėtis iš savo likimo. Astrologinė žmogaus programa – labai subtili dvasinė struktūra, kuri jam pačiam nežinant daro didelį poveikį. Bet svarbiausias mokslų daktaro teiginys – žmogaus širdis viską jaučia, visada reikia jos klausytis, o horoskopai tai tik patvirtina.

Visoms moterims pravartu žinoti matematiko teiginį: jeigu moteris įtarinėja savo vyrą ar gyvenimo partnerį, reiškia – yra rimta priežastis. Moterys geba sutelkti dėmesį, įsijungia ir planetos, todėl jos turi didesnę nuojautą. Jeigu žmonės susituokia iš meilės, juos jungia dvasinis bendravimas.

Kartu gyvenant meilė bus dar didesnė, tvirtesnė, o jeigu susituokiama dėl kokių nors išskaičiavimų, yra žemesnio energetinio lygio santuoka, ji išsisemia, tenka skirtis. Dabar žmonės praktiški, dažnai ignoruoja širdies balsą.

„Kai šeimoje nėra harmonijos, tuomet tokia šeima panaši į kovos ir mūšio lauką, vaikai tą „mūšio“ atmosferą perduoda visuomenei. Kuo daugiau darnių šeimų, tuo sveikesni užauga vaikai, tada ir visuomenė ramesnė, kultūringesnė. Blogai, jeigu šeimoje tęsiasi „šaltasis karas“, tokioje aplinkoje užaugę vaikai nieko gero negali sukurti, jie nežino, koks turi būti šeimos modelis, kas yra meilė, atjauta.

Santuokoje reikia stengtis kurti gražius santykius, būtina daug dirbti, kad planetos harmoningai veiktų. Bet koks „nuklydimas“ į šoną išderina sutuoktinių santykius, – remdamasis atliktų tyrimų duomenimis apie astrologinę žmogaus programą sakė dr. V. Kanišauskas. – Jeigu šeimoje yra meilė, daug gerų kontaktų yra tarp Mėnulio ir Saulės, tarp Saulės ir Veneros“.