Devyniasdešimtųjų mados „veidas“ toliau fotografuojasi mados žurnalams ir garsių prekės ženklų reklamai. 42 metų dviejų vaikų mamai figūros ir honorarų pavydi net dvidešimtmetės manekenės. Supermodelis noriai dalijasi savo neblėstančio grožio paslaptimis, kurios taip pat jai atneša neblogą kasmetį pelną.

Topmodelis įkūrė savo kosmetikos liniją „Meaningful beauty“ brandžių moterų veido ir kūno priežiūrai, kurią pati ir reklamuoja.

Pratimų kompleksas jaunoms mamoms

C.Crawford neslepia, kad pusę gyvenimo laikėsi griežčiausių dietų, o taip pat rimtai sportavo, bėgiojo, jodinėjo, užsiiminėjo boksu.

Po pirmojo nėštumo Cindy sukūrė video pratimų kompleksą jaunoms mamoms, dėl kurio sugebėjo susigrąžinti formą vos per du mėnesius intensyvių treniruočių.

Iki šiol video yra labai paklausus visame pasaulyje, o patentuotos pratimų sistemos pardavimas atneša topmodeliui po pusę milijono dolerių per metus.

Manekenė rekomenduoja skirti treniruotėms po trisdešimt minučių kasdien. Užsiėmimams prireiks kilogramo svorio svarmenų.

Pirmasis pratimas

Kojos pečių plotyje, rankos su svarmenimis pakeltos į viršų. Rankas nuleiskite į šonus iki pečių linijos ir vėl pakelkite (dešimt kartų).

Antrasis pratimas

Atsigulkite ant nugaros, sulenkite kojas per kelius. Paimkite į rankas svarmenis ir pakelkite už galvos. Tuomet sulenkite rankas per alkūnes (dešimt kartų).

Trečiasis pratimas

Atsistokite tiesiai, paimkite svarmenis, rankas nuleiskite, paskui pasilenkite į priekį taip, kad kampas tarp liemens ir kojų sudarytų devyniasdešimt laipsnių. Lenkiantis rankos su svarmenimis tiesiamos atgal, likdamos paralelios nugarai. Išsitieskite (dešimt kartų).

Ketvirtasis pratimas

Atsisėskite ant grindų. Viena ranka atsiremkite į grindis, kitą ištieskite už galvos ir tokioje padėtyje lėtai pakelkite kojas į viršų kiek galima aukščiau (dešimt kartų keičiant rankas).

Penktasis pratimas

Atsigulkite ant grindų. Ištieskite rankas prie liemens, kojas pusiau sulenkite. Kiek galite aukščiau pakelkite kojas nejudindami rankų nuo grindų ir nesiremdami į jas (penkiolika kartų).

Šeštasis pratimas

Atsigulkite ant nugaros, rankos už galvos, kojos sulenktos per kelius. Lenkitės per liemenį ir kelkitės į viršų, fiksuodamos viršutinę padėtį kelias sekundes (penkiolika kartų).

Septintasis pratimas

Viena ranka atsiremkite į kėdės atkaltę, kita – ant juosmens. Kojos plačiau nei pečiai, pėdos kiek galima plačiau. Tokioje padėtyje padarykite dvidešimt greitų pritūpimų.

Aštuntasis pratimas

Viena ranka remkitės į kėdės atkaltę, padarykite po dešimt gilių įtūpstų su kiekviena koja.

Devintasis pratimas

Gulkitės ant nugaros, rankas ištieskite prie liemens ir padarykite dešimt-penkiolika lėtų sukamųjų judesių kojomis (dviratis).

Dešimtasis pratimas

Stokitės šonu prie kėdės, ranka atsiremkite į atkaltę. „Išorinę“ koją sulenkite per kelią, pasukite į šoną ir pakelkite. Prilaikydami kelį laisva ranka, pasistenkite pakelti kiek galima aukščiau (po dešimt kartų kiekvienai kojai).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją