Kai prekyboje pirmą kartą pasirodė veido kaukė „Dr. Brandt Magnetight Face Mask“, ji iš karto pradėjo plisti internete. Svetainė „YouTube“ yra kupina veido įrašų, kuriuose žmonės išbando šią kaukę: ji užtepama ant veido, o vėliau nuimama magnetu. Vienas „Buzzfeed“ vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas net 2,4 mln. kartų.

Ši kaukė nėra pigi. Įprastai 100 g „Dr. Brandt Magnetight“ veido kaukės tūbelė kainuoja 75 dolerius (63 eurus) – gana daug, palyginus su pigesnio spektro konkurentėmis.

Bekvapė veido kaukė turi antioksidantų ir yra pagaminta iš levandų, juodojo turmalino (aktyvinančio mineralo), magnetinės geležies ir stiprinančių peptidų.

Kad išvalytumėt poras ir suteiktumėt odai standumo, tiesiog užtepkite šią kaukę ant nuvalyto veido, palaikykite 10 minučių, o tada magnetu pamažu ją nuimkite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt