Dainininkė Rosita prisipažino nebegalinti pažiūrėti į savo ankstesnes nuotraukas, vienintelis projekto vyras Vaidas sulaukė kelių darbo pasiūlymų, o vyriausia dalyvė Audronė neatsigina nuo jaunesnių gerbėjų. Šios savaitės laidoje „Misija – grožis“ herojai dalinsis gyvenimo posūkiais po pasikeitimų.

Keturiolika žmonių gavo šansą viską pradėti iš naujo ir jau spėjo pamiršti, kaip atrodė prieš pokyčius.

„Šio sezono projekto „Misija – grožis“ tikslą pasiekėme – padėjome atsikratyti daugybės kompleksų ir buvome didžiulių permainų liudininkai. Kartu dirbusiems specialistams ir kūrybinei komandai dabar svarbiausia, kad po radikalių pokyčių herojai laimingi žengtų tik į priekį ir įgyvendintų kitas savo svajones“, - sako laidos prodiuserė Edita Katauskienė.

Tiek herojai, tiek aplinkiniai negalėjo atsistebėti – pokyčiai atjaunino, pagražino ir išlaisvino. Po pasikeitimų dalyviai vėl pajuto, ką reiškia gyventi.

„Ekspertams teko paplušėti iš peties – atlikome daug sudėtingų operacijų, procedūrų, kurioms skyrėme daug valandų. Įdėtą darbą kompensavo žmonių entuziazmas – kaip jie ryžtasi radikaliems pokyčiams ir kaip pastarieji paveikia emocijas, visą gyvenimą pakeičia. Paskutinei laidai susirinkę dalyviai labai nustebino – juk galutinius pasikeitimus matydavome tik per televizoriaus ekraną“, - apie paskutinį susitikimą pasakoja Vygintas Kaikaris, klinikos „Grožio chirurgija“ plastinės rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas.

Dalyvius įtraukė veikla

Violeta Danusevičienė projekte „Misija – grožis“ atjaunėjo kone dvidešimčia metų. Moteris sako vos spėjanti suktis, kad net per visą projektą ja besirūpinusiam vyrui Jauniui pritrūksta dėmesio.

„Anksčiau aš visą laiką klausdavau, ar jis mane dar myli, o dabar vyras vis klausia, ar aš myliu. Turbūt bijo, kad nepabėgčiau kur nors“, - šypsosi Violeta.

Vienintelis projekto dalyvavęs vyras Vaidas Navalinskas, patyręs ne vieną traumą skaudžioje avarijoje, savo istoriją išdrįso papasakoti, nes pavargo būti vadinamas „banditu“. Po „Misija – grožis“ projekto permainų pradėjo pildytis svajonės – šeima persikraustė gyventi iš buto į namą, vyras sulaukė kelių darbo pasiūlymų.

Dėmesio iš gerbėjų ir mylimųjų nestokoja

Vyriausia projekto dalyvė Audronė Kerminaitė septynerius metus po skyrybų sunkiai išgyveno vienatvę. Nors 57 m. moteris mieliau bendrautų su bendraamžiais, jai tenka gintis nuo jaunesnių gerbėjų. Atsargiai į naujas pažintis žiūri ir prieš pat projektą išsiskyrusi Sandra Žilinskienė. Jauna mama susitelkusi į vaikelio auginimą.

Audronė Kurkytė projekte „Misija – grožis“ pasiryžo dalyvauti dėl gyventi trukdžiusios H dydžio krūtinės. Po radikalių pokyčių surasti mylimojo dar nepavyko, tačiau pasitikėjimą savimi atgavusi Audronė neabejoja, kad tam reikia dar šiek tiek laiko.

Šeimas turėjusios „Misija – grožis“ herojės džiaugiasi pokyčiais santykiuose su sutuoktiniais. Atjaunėjusi Nida Plikaitienė pradėjo daugiau bendrauti su šeima, sulaukia daugiau dėmesio iš sutuoktinio. Jis taip pat nusprendė pasitempti – pažadėjo atsikratyti antsvorio.

Išvaizda prieš projektą pribloškia

Rosita Paulauskaitė ankstesnę save apibūdina kaip raganą su buratino nosimi. Po laidos dainininkė troško, kad kuo greičiau jos nuotraukos, darytos prieš radikalius pokyčius, dingtų iš internetinių portalų – daug metų scenoje buvusi atlikėja negali žiūrėti į ankstesnę save. Kasdien Rosita jaučiasi vis gražesnė, nes po operacijų nosis vis keičiasi ir mažėja.

Kita klaipėdietė, Vilija Banė, pamačiusi savo pokyčius iš šalies buvo šokiruota. Moterį po laidos pravirkdė įžeidžiantys komentarai.

„Sportuok, sportuok, sportuok, reikia mažiau ėsti, karvė... Kaip bebūtų, išsilaisvinusi iš problemų esu laiminga, nesvarbu, kokius komentarus, keiksmus teko išgirsti ir perskaityti“, - su nuoskauda prisimena Vilija.

Ji jau buvo pamiršusi ankstesnę išvaizdą – dabar moteris mėgsta puoštis, dažytis, planuoja pratęsti studijas.

Pakliūti į projektą „Misija – grožis“ troško daugiau nei 5000 žmonių. Ekspertų komanda atrinko keturiolika dalyvių, kuriems pokyčiai buvo reikalingiausi. Projekte bendradarbiavę skirtingų sričių 35 ekspertai darė viską, kad per 200 dienų panaikintų dalyvių kompleksus, iki tol trukdžiusius jiems džiaugtis gyvenimu.

Kaip po radikalių permainų pasikeitė projekto dalyvių kasdienybė sužinosite trečiadienį, laidoje „Misija – grožis“ 20.15 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją