Chironas leidžia sekti visus socialinius įvykius, gretinti faktus ir daryti įdomias išvadas – o šis užsiėmimas padeda deginti kalorijas, juk visur reikia suspėti laiku. Saturnas suteikia stiprią valią. Svarstyklės geba išlaikyti norimą svorį, ypač jei turi kokį nors didelį tikslą – tarkime, norą nugalėti grožio konkurse.

Papilnėti Svarstyklių ženklo atstovai gali, jei gyvens pernelyg pasyviai. Marso energijos trūkumą galima kompensuoti aktyviais Veneros užsiėmimais – labiausiai tinka šokiai.

Dėl Plutono taip pat galimas nepakankamas energijos kiekis, taip pat ir seksualinės, taigi „geriausias kalorijų deginimo būdas“ Svarstyklėms ne visada tinka pagal nuotaiką.

O dėl Saulės įtakos šiame ženkle atsiranda svarbiausios – Saulės energijos – trūkumas. Kūrybinių galių Svarstyklės turi ne taip jau ir daug, joms sunku priversti save sukurti ką nors išties ryškaus ir svarbaus. Tokia Saulės padėtis taip pat nulemia ir daugybę kompleksų, tarp jų – ir dėl savo figūros, nepasitikėjimą savo jėgomis, pesimizmą.

Norėdami normalizuoti svorį, kliaukitės Venera ir Chironu: apsupkite save subtiliais daiktais, meno kūriniais, klausykitės atpalaiduojančios muzikos, galima įsijungti įrašus su savitaiga lieknėjimo tema. Sutvarkykite savo santykius su partneriu, skirkite vienas kitam daugiau laiko – ir meilės energija taip pat padės jums keistis. Stalas turi būti elegantiškai serviruotas, naudokite brangius, bet labai naudingus produktus (pavyzdžiui, kalmarus, krevetes, avokadas). Ir žinoma, venkite nesaikingumo. Visko turi būti po truputį – porcijos, tinkamos tikroms ledi ir džentelmenams.

O jei pagalbos kreipsitės į savo ezoterinį valdovą Uraną, jis tikrai padės, pamėtėdamas kelias beprotiškas idėjas tema „kaip normalizuoti svorį“. Susižavėkite netikėtomis idėjomis, vystykite savo nepriklausomybę – taip pat ir nepriklausomybę nuo maisto, kad ne jis valdytų jus, o jūs – jį.

Astromedicina – rizikos zonos

Pažeidžiamiausia Svarstyklių vieta – juosmuo ir inkstai. Būdingi šlapinimosi sistemos sutrikimai su chroniškais procesais. Yra polinkis į navikų vystymąsi dėl imuniteto nusilpimo. Galimos inkstų ligos, nefritas, pielonefritas, inkstų ir šlapimtakių akmenų susidarymas, galintis lemti šlapimo susilaikymą ar uremiją. Galimas šlapimo nelaikymas, cistitai, sunkiai pasiduodantys gydymui; uždegiminiai procesai su periodiškais spazmais.

Svarstyklės turi polinkį į diabetą ir nervinės sistemos susirgimus. Dėl silpnos Marso padėties galimi galvos skausmai, taip pat karščiavimai, susiję su uždegiminiais procesais inkstuose.

Dieta Svarstyklėms

Svarstyklėms būtinas natrio fosfatas, padedantis normalizuoti rūgščių ir šarmų pusiausvyrą organizme ir pašalinti šlakus. Jo yra morkose, šparaguose, kukurūzuose, nevalytuose ryžiuose, obuoliuose, žemuogėse, migdoluose ir razinose. Taip pat Svarstyklėms labai naudinga žuvis, kiaušiniai ir citrusiniai.

Galima virti ir makaronus, bet būtinai vartojant mažiau druskos (apie sūrius produktus Svarstyklėms išvis geriau pamiršti). Naudokite aromatinių augalų prieskonius, venkite aštrių.

Labiausiai iš vaisių jums tiks slyvos, persikai ir abrikosai.

Stenkitės, kad būtų valgoma taikioje aplinkoje, pietaukite su draugais ar artimais harmoningos sielos žmonėmis.

Sportas

Iš fizinių užsiėmimų Svarstyklėms tiks tie, kur nereikia auginti raumenų ar rungtyniauti, kas greitesnis ir mitresnis – idealu rinktis jogą, tai-či, ciguną, ušu. Tinka bet kokios gimnastikos rūšys, šokiai, plaukiojimas (tik šiltame vandenyje). Tinka ir bet kokios porinės sporto šakos – tenisas (jis gerai dar ir dėl to, kad tai viena elitinių sporto šakų), badmintonas. Aristokratiškosios Svarstyklės neatsisakytų ir jodinėjimo ar golfo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją