Kadangi veidrodžiai sukuria vandens elemento fengšui energiją, jie naudojami kaip efektyvi priemonė pritraukiant energiją. Tai reiškia, kad veidrodžius galite drąsiai statyti Rytų/ sveikatos, Pietryčių/ pinigų ir Šiaurės/ karjeros srityse. Veidrodis, kuris atspindi gražų sode esantį vaizdą, įtrauks gerą atmosferą į jūsų namus. Žinoma, veidrodžių pagalba taip pat galite vizualiai sukurti daugiau šviesos ir padidinti savo erdvę.

Veidrodžiai ne tik puikiai atspindi vandens elementą, jie visada atneša ir atgaivinimo bei ramybės energiją. Taigi, jei savo namuose esate labai užsiėmę ir chaotiški, keletas veidrodžių nuramins bei atnaujins namų energiją. Kitaip tariant, jei gyvenate ar dirbate labai įtemptoje aplinkoje, strateginis fengšui veidrodžių išdėstymas jums tik padės.

Norint sukurti geriausią fengšui atmosferą, yra naudojami trijų rūšių veidrodžiai:

  1. Ovalūs, apvalūs, kvadratiniai su mediniais ar metaliniais rėmais. Pavyzdžiui, apvalus veidrodis aukso rėmuose gali ne tik atrodyti gražiai, bet ir pritraukti turtus į jūsų namus;
  2. Įgaubti veidrodžiai. Įgaubti veidrodžiai fengšui dažniausiai naudojami lauke, kadangi tokie veidrodžiai gamina apverstą atspindį bei jį sutrumpina;
  3. Išgaubti veidrodžiai turi apsaugines savybes. Paprastai naudojami lauke, bet tinka ir vidaus naudojimui, ypač, jei yra gražiai įrėminti.

Geriausios fengšui sritys veidrodžiams:

  • Rytinė pusė. Sveikata ir šeima;
  • Pietryčių pusė. Turtai ir jų gausa;
  • Šiaurinė pusė. Karjera ir gyvenimo kelias.
  • Zonos, kuriose reiktų vengti veidrodžių:
  • Pietinė pusė. Šlovė ir reputacija;
  • Tiesiai prieš pagrindines duris;
  • Tiesiai prieš lovą;
  • Virš lovos.

Taip pat nėra gerai, jei veidrodžiai tiesiogiai atsispindi vienas priešais kitą. Tai sukuria labai aktyvią bei silpninančią energijos rūšį, kuri tikrai nepadės gerai atmosferai įsivyrauti jūsų namuose.

„Garsiuoju vadinamas ir daugelio pamėgtas energijos pritraukimo būdas pasitelkiant fengšui ir veidrodžius išties gali sukurti stebuklus, ypač kai yra tinkamai panaudojami. Veidrodžiai padidins namų erdvę ir suteiks jai šviesumo, taip bus pritraukiama norima energija ir ramybė, jie gali ištaisyti ir įvairias dizaino klaidas. Žinoma, labai svarbu žinoti, ką tiksliai daro veidrodžiai, nes atsitiktinis jų panaudojimas, nesvarbu, koks gražus ar vizualiai patrauklus bebūtų, gali dažnai sukurti blogą fengšui energiją“, – pranešime spaudai pataria baldų ekspertas bei „Deinava“ prekybos tinklo steigėjas Valdas Davidavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)