Moterys seksą mėgsta taip pat, kaip ir vyrai. Tačiau kartais joms mylėtis tam tikromis pozomis patinka ne taip smarkiai, kaip galvoja vyrai.

Po atliktos apklausos, kurios metu savo nuomonę išreiškė beveik pusantro tūkstančio moterų, paaiškėjo, kad yra penkios mylėjimosi pozos, kurias, tikisi, jų vyrai kada nors pamirš.

1. Šuniuko poza

Didžiojoje Britanijoje sekso mėgėjai šią pozą galbūt išrinko pačia geriausia. Deja, bet ne moterų tarpe...

Bene nekenčiamiausia poza joms yra šuniuko. Taip mylintis dailiosios lyties atstovės nepatiria didelio malonumo, o ką jau kalbėti apie orgazmą.

Šiai pozai taip pat trūksta partnerių intymumo, akių kontakto ir visai „neužveda“.

2. Raitelės poza

Tokia poza vyrams yra labai seksuali ir jaudinanti. Tačiau pačioms moterims ji - tikra vargo vakarienė.

Norint mylėtis tokia poza, reikia būti gero fizinio pasiruošimo. Ilgiau mylintis tokia poza, paskausta kojos. Jei moteriai trūksta pasitikėjimo savo kūnu (o kuriai netrūksta?), ją blaško dėmesys apie jos figūrą, besikilnojančias krūtis ar pilvuką.

3. Nusisukusios raitelės poza

Tai yra galbūt viena mėgstamiausių vyrų pozų, tačiau jos atsisakyti reikėtų ir jų pačių labui. Nes tai yra labai pavojinga poza jų pasididžiavimui.

Dėl tokios falo padėties makštyje moteriai neretai kyla diskomforto jausmas. Todėl mažai tikėtina, kad taip mylintis ji pasieks kulminaciją.

4. Misionieriaus poza

Blogos naujienos vyrams, turintiems mažus penius. Moterys mylintis tokia poza neretai lieka alkanos būtent dėl ribotų partnerio galimybių.

Atlikti tyrimai rodo, kad net 56 procentai moterų negalėjo patirti orgazmo būtent dėl netinkamos misionieriaus pozos.

5. 69

Dauguma moterų nemėgsta atlikti vyrui oralinio sekso tuo pačiu metu, kai jos gali mėgautis pačioms atliekamu oraliniu.

Papildomi veiksmai ir judesiai išblaško ir neleidžia atsipalaiduoti bei patirti didžiausią malonumą. Geriau jau oralinį atlikti vienas kitam paeiliui.