Daug kartų esu pastebėjusi, kad skurdžiau gyvenančių vyrų žmonos labai panašios. Nesakau, kad tos moterys visada prastai atrodo ar būna negražios (nors ir taip dažnai nutinka).

Galbūt egzistuoja kodinės frazės, programuojančios vyrą skurdui? Ar tik kartais pačios moterys anksčiau sėkmingo vyro nepaverčia nevykėliu ir skurdžiumi? Skyrusi šiek tiek laiko analizėms ir apmąstymams įsitikinau, kad ryšys tarp vyro sėkmingumo ir moters elgesio tikrai egzistuoja.

Tokiai moteriai vyras tampa net ne vyru, o paprasčiausiu gyvuliu, kuris už galimybę naudotis jos kūnu iki mirties skolingas jai, jos mamai ir draugėms.

Būna toks moterų tipas, kurį vadinu „parazitėmis“. Tokios moters misija nuo santykių pradžios – išmelžti iš vyro viską, kas tik įmanoma, priversti jį duoti maksimalų naudos kiekį. Tokiai moteriai vyras tampa net ne vyru, o paprasčiausiu gyvuliu, kuris už galimybę naudotis jos kūnu iki mirties skolingas jai, jos mamai, o kartais dar ir draugėms.

Vis dėlto kaip gi paprastą vyrą paversti žodį ištarti bijančiu nevykėliu? Tai padaryti iš tikrųjų labai paprasta – iš pradžių vyras atplėšiamas nuo artimųjų. Tai pirmas „parazitės“ veiksmas. Ji visiškai nepastebimai sugeba susipykti su visais vyro giminaičiais ir tiesiog draudžia jam būti jų teritorijoje. Tokio tipo moteris nuolat jaučiasi nuskriausta vyro mamos ar močiutės, todėl gyventi sutinka tik atskirai. Atskira teritorija – pirmas ir pagrindinis tokios moters reikalavimas. Kol kas jokių kitų parazitinės šios moters natūros požymių nepastebima.

Vėliau seka teritorijos valdžios užėmimas. „Parazitė“ atsiveda vyrą į savo teritoriją arba, kaip nutinka kur kas dažniau, reikalauja įsigyti būstą ir registruoti jį „parazitės“ vardu. Toks yra standartinis parazituojančios moters elgesys, atskleidžiantis tikrąją jos prigimtį. Maža to, dengti paskolas tenka vyrui. Moteris tokį reikalavimą argumentuoja pačiais įvairiausiais būdais: tikina nerimaujanti dėl būsimų jų vaikų, bijanti galimos neištikimybės arba paprasčiausiai taip elgtis prašo tam, kad vyras įrodytų savo meilę. Tokio elgesio tikslas tik vienas – gauti instrumentą spaudimui daryti.

Dabar jau tereikia paskutinio dalyko, kad teisėtu pagrindu valdžia namuose būtų užgrobta. Paprastai nusprendžiama turėti vaiką ar kelis. Dar nėštumo pradžioje prasideda manipuliacijų lavina: negi nepadarysi to ar ano dėl savo vaiko, negi negali pasirūpinti savo šeima? Šiame etape vyrui įskiepijamas kaltės jausmas: tu mažai darai dėl savo vaiko, pažiūrėk į kitus, tu blogas, nejautrus, tu mane nuskriaudei, tu mums nereikalingas. Vyrai, būkite itin atsargūs! Naujas vyrų populiaciją puolantis virusas plinta siaubą keliančiais tempais. Štai pagrindiniai šios ligos simptomai, ligos plitimo būdai ir parazito charakteristikos. Šiuo atveju „parazitė“ – tai moteris, jūsų draugė ar žmona.

Išoriškai „parazitė“ gali būti patraukli ir viliojanti, tačiau ji pasižymi noru nieko nedaryti ir gyvenimą susitvarkyti vyro sąskaita. Dėl spalvotų žurnalų atakos atsirado milžiniška „parazičių“ kolonija. „Parazičių“ smegenų užuomazgos pajėgios vien tik parduoti kuo brangiau ir kuo efektyviau panaudoti savo reprodukcinę sistemą.

„Parazitę“ galima atpažinti iš jos nuolat kartojamų frazių: „tu turi“, „tu privalai“, „juk tu vyras“. Taigi į vyro smegenis įšvirkščiama idėja, kad jis privalo visiškai tenkinti visus „parazitės“ įgeidžius, kurie kiekvieną dieną tampa vis gausesni.

„Parazitė“ tyčia daro neigiamą poveikį vyro išvaizdai ir apsirengimo ypatumams, kad jos išrinktoji auka atrodytų mažiau patraukli kitoms „parazitėms“.

Laikui bėgant „parazitė“ tampa vis aršesnė, vyras ima jaustis kaltas, netenka savigarbos, o štai „parazitės“ ego tik pučiasi. „Parazitė“ ima jaustis lyg tikra karalienė. Vyras šiuo atveju tampa ne ką reikšmingesnis už naudingą naminį gyvūną. Tam, kad palaikytų nusilpusią vyro organizmo būklę, „parazitė“ naudoja štai šiuos metodus: apriboja vyro kontaktus su šeima ir draugais, palieka be teisės naudotis savo paties pinigais, daro nuolatinį spaudimą ir taiko seksualinį šantažą.

Pastarasis metodas 100 proc. patvirtina būtinybę kuo skubiau pradėti kovą su šia infekcija vyro organizmo viduje. „Parazitė“ tyčia daro neigiamą poveikį vyro išvaizdai ir apsirengimo ypatumams, kad jos išrinktoji auka atrodytų mažiau patraukli kitoms „parazitėms“.

Vis dėlto liūdėti nevertėtų, nes nuo šios ligos pasveikstama. Tiesa, vienintelis gydymo būdas – nutraukti ryšius su „parazite“. Itin probleminiais atvejais ligoniai rizikuoja tapti nutukusiais, gyvenimu nebesidžiaugiančiais, prastai apsirengusiais, pinigų ir sekso neturinčiais padarais, iš paskutiniųjų mėginančiais patenkinti savo šeimos poreikius. Pačiais sudėtingiausiais atvejais gresia insultas ir ankstyva mirtis sulaukus vos 45-erių. Taigi rekomenduojama neprarasti budrumo, o infekcijai patekus į organizmą laiku imtis visų būtinų priemonių.