Nusimesti drabužius Ala nusprendė norėdama parekmaluoti naujausią sutuoktinio Maksimo Galkino TV laidą.

Klipas buvo nufilmuotas poros namuose, tiksliau - vonios kambaryje. Estrados karalienė turškėsi putų pilnoje vonioje, kai išvydo savo vyrą, persirengusį „Karibų jūros piratų“ herojumi, kapitonu Džeku.

A. Pugačiova žurnalistams prieš dar prieš keletą metų yra prisipažinusi, kad ji dar mielai nusifotografuotų ir „Playboy“ žurnalui. O dėl geros fotosesijos ryžtųsi laikytis net ir pačios griežčiausios dietos.

Šis vaizdo klipas, kaip ir buvo tikėtasi, sulaukė daug apkalbų.

Jau beveik mėnesį rusų estrados karalienė Alla Pugačiova su šeima ilsisi kaimyninėje Latvijoje. Su dvynukais Liza ir Hariu bei vyru Maksimu Galkinu vasara džiaugiasi Jūrmaloje.

Tačiau garsi šeima praktiškai neiškiša į lauką nosies. Kai Latvijoje buvo gražūs orai, Alla su savo vaikais retsykiais išeidavo pasivaikščioti.

Tačiau dabar, prasidėjus lietingam sezonui, vaikai į lauką išeina tik su auklėmis, o garbingo amžiaus mama užsirakina prabangioje, 2,5 tūkst. kvadratinių metrų plotą užimančioje Jūrmalos viloje. Tiesa, savo namuose ji neliūdi ir nevienišauja. Atlikėją nuolat lanko draugai ir bičiuliai.

Štai visai neseniai Jūrmaloje vykusio festivalio žvaigždės iš Rusijos apsistodavo ne viešbučiuose, bet pas Alą ir Maksimą.