Ten kur muzika, šiltas oras ir būrys draugų, apranga tampa svarbiu akcentu. Vasaros muzikos festivaliai vis dažniau diktuoja savitas mados tendencijas ir tampa neatsiejama mados pasaulio niša. Masiniai mados ženklai taip pat neatsilieka nuo didžiųjų mados diktatorių ir kasmet pristato savo interpretacijas vasaros festivalių tema. O jūs ruošiatės į festivalį? Jei taip, pažvelkime, ką siūlo prekės ženklas Reserved jūsų muzikos fiestai.
Vasaros festivaliai pagal RESERVED
RAŠTAI šį sezoną ypač populiarūs, o boho stilius karaliauja visų dizainerių kolekcijose. Neapsiriksite pasirinkusios raštuotas palaidines, skraistes ar suknelę. Raštų gama įvairi: nuo etno motyvų iki gamtos ornamentų ar kiekvieną sezoną grįžtančių gyvūnų kailių raštų. Kuo daugiau margumo, tuo geriau!
Vasaros festivaliai pagal RESERVED

DŽINSAS išlieka vienu populiariausiu audiniu ir yra neatsiejamas patogumo ir komforto vedlys. Karštą vasaros festivalio dieną geriausia rinktis džinsinius šortus ir juos derinti su laisva ir vėjyje plazdančia palaidine. Vėsiam vakarui neapsiriksite pasirinkusios boyfriend stiliaus džinsus ar stilingą džinsinį švarkelį. Atrodysite madingos ir tikrai išsiskirsite ir minios.

AKSESUARAI muzikos festivalio aprangai suteiks išskirtinumo ir papildys pasirinktą drabužių derinį. Madinga skrybelė ar stilinga galvos juosta, saulės akiniai, didelė ir talpi rankinė bei daug daug papuošalų, suteiks jūsų aprangai vėjavaikiškumo ir tapatins jus su hipių laikų laisvumu ir nepriklausomybe.
Vasaros festivaliai pagal RESERVED

AKCENTAI labai gražiai sudėlioja ir papildo aprangos detales. Nėriniais dekoruotos ar siuvinėtos palaidinės sukuria romantiškumo įspūdį. Skarų naudojimas vietoj diržo, suteikia įvaizdžiui laisvumo ir jis neatrodo toks griežtas. Kelis sezonus iš eilės savo pozicijų neužleidžia kutai, kurie naudojami ne tik rankinėms ir papuošalams dekoruoti, bet ir tampa stilingu elementu švarkų ar palaidinių asortimente. Aprangos stilių užbaigia banguojantys ilgi plaukai, kurie puošiami gėlių vainiku ar stilinga galvos juosta.

Šiek tiek drąsos, originalumo ir kūrybos – jūs jau esate šios vasaros muzikos festivalio diva!