Jei norite sumažinti savo skrandį, pirmiausiai reikia mažinti porcijas. Kai skrandis yra normalaus dydžio, pagerėja virškinimo procesas, pradeda tirpti antsvoris. Mes rekomenduojame jums pabandyti dietą su gana drąsiu pavadinimu „5 šaukštai“. Jos veiksmingumas yra neįtikėtinas. Bandžiusieji tikina, kad per savaitę galima atsikratyti net 8 kilogramų.

Dieta 5 ŠAUKŠTAI

Kaip jos laikytis?

Viena porcija turi būti 150-200 g arba 5 šaukštai maisto.

Daugiau griežtos mitybos apribojimų nėra. Tačiau jei norite pasiekti geriausių rezultatų, reikėtų iš savo raciono išbraukti pyragaičius, šokoladą. Pabandykite gerti kavą ir arbatą be cukraus.

Tarp valgio turi būti ne didesnis kaip 3 valandų intervalas. Nerekomenduojama iš karto po maisto gerti vandenį arba kitus gėrimus. Tai tik ištampys skrandžio sieneles.

Kaip pavyzdį, pateikiame „5 šaukštų" vienos dienos meniu:

7.00 - 5 šaukštai avižinių dribsnių košės. Jei nemėgstate avižų, tinka ir ryžių, grikių, grūdų, lęšių, kviečių košė. Po 30 minučių - arbata be cukraus, kava su pienu ar kakava.

10.00 - bet kurios rūšies vaisių. Idealiausiai tiktų vaisių salotos su jogurtu - taip lengviau suskaičiuoti 5 šaukštus.

13.00 - 5 šaukštai grikių (galite rinktis ir bulvių, ryžių košę, troškinį, daržoves) ir 200 g žuvies arba 200 gramų jautienos. Galite derinti produktus: pavyzdžiui, 3 šaukštai grikių ir 2 gabalėliai vištienos.

16.00 - 200 gramų jogurto arba 5 šaukštai šviežių agurkų ir pomidorų salotų. Galite valgyti riešutų, džiovintų vaisių. Sumuštinį su duona ar kietojo sūrio.

19.00 - 5 šaukštai grikių ir 200 gramų žuvies. Arba puodelis jogurto, arba 5 šaukštai troškintų daržovių.

Šis mitybos planas padės jums numesti svorio greitai ir be žalos savo organizmui!

Po šios dietos svoris negrįš. Žinoma, jei tik vėl neištampysite skrandžio dažnais persivalgymais.

Tačiau prieš imantis bet kokios dietos rekomenduojame pasitarti su mitybos specialistu ar gydytoju, kuris patartų jums individualiai.